Vino la o întâlnire cu șefa misiunii USAID în Republica Moldova și află despre „Afaceri cu Diplomație”

usaid moldova, jci moldova, afacere cu democratie, Dr. Hilliard

JCI Moldova te invită la următorul eveniment din ciclul „Afaceri cu Diplomație”. De data aceasta, în calitate de protagonistă va fi Dna Karen Hilliard, șefa misiunii USAID în Republica Moldova. 

Întâlnirea va avea loc pe 20 noiembrie 2018, ora 17:30, la Tekwill, strada Studenților 9/11, campusul UTM din sec. Rîșcani.

Pentru a te înregistra la eveniment, trebuie să dai Going la evenimentul de pa pagina de Facebook și, dacă ai întrebări către invitată, să le adresezi pe wall-ul evenimentului. Lista cu cele mai bune întrebări va fi transmisă Dnei Hilliard în prealabil.

Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională este o structură a Guvernului Federal SUA, care rulează proiecte de asistență și modernizare cu un buget anual peste $27B. USAID Moldova este unul dintre cei mai vizibili parteneri de dezvoltare a Republicii Moldova din anii după independență cu investiții anuale în infrastructura RM și reforme democratice în jur de $40M.

Dr. Hilliard este un veteran al diplomației americane cu o carieră de peste 30 de ani. Este Country Manager în Republica Moldova din august 2016. Până a veni în țara noastră, Dna Hilliard a activat în Armenia, Ukraina, Mongolia, Jamaica, Ukraina, Belarus, Haiti, Malawi, Nicaragua, Oman și Egipt. Nota biografică a Dnei Hilliard o puteți găsi în wall-ul evenimentului.

Limba de lucru: Engleza

Previous Înregistrează-te în proiect și familiarizează-te cu activitatea sistemului administrației penitenciare
Next Mai ai câteva ore la dispoziție să te înregistrezi la programul de leadership pentru tineri jurişti - LEAD2019
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *