Young Bled Strategic Forum, Slovenia: Apel deschis pentru aplicări


Apel deschis pentru aplicări la Young Bled Strategic Forum (Young BSF) care se va desfășura în perioada 29 august – 30 august 2022 la Bled, Slovenia.

De mai bine de un deceniu, Forumul Strategic Young Bled (Young BSF) reunește tineri lideri cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani din întreaga lume pentru a se angaja în discuții aprinse și pentru a dezvolta soluții inovatoare pentru unele dintre cele mai presante probleme globale.

A devenit un loc unic de întâlnire pentru o gamă diversă de tineri lideri, antreprenori, influenți, gânditori și activiști sociali, oferindu-le o platformă pentru a-și împărtăși viziunile, a face schimb de idei și a se conecta.

Young BSF 2022 va consta în activități pregătitoare și evenimentul principal organizat în speranța că tinerii lideri vor avea ocazia să participe live, la sfârșitul acestei veri, în perioada 26 august – 28 septembrie 2022, la Ljubljana și Bled, Slovenia și să își continue angajamentul cu participare activă. În cadrul Forumului Strategic Bled organizat în perioada 29 august – 30 august 2022 la Bled, Slovenia.

Tinerii participanți vor fi implicați în consolidarea capacităților și consultări, vor coopera în ateliere interactive, discuții de masă rotundă și alte activități structurate pregătite în cooperare cu vorbitori experți, organizații partenere, organizații neguvernamentale și alte părți interesate.

Termen-limită:
Participanții pot aplica până duminică, 5 iunie 2022.

Pentru aplicare accesați acest link.

Asigurarea șanselor egale de a participa la Forum este de cea mai mare importanță, permițând participarea unor indivizi talentați și inspiratori, indiferent de mediul lor social și de capacitatea lor de plată.

Organizatorii lucrează îndeaproape cu partenerii pentru a oferi tuturor participanților cazare, în timp ce vor fi asigurate o serie de granturi de călătorie pentru candidați din diferite medii și naționalități. Aceste granturi pot fi acordate participanților selectați de la caz la caz și numai în limita sumei alocate de organizatori, care vor asigura, de asemenea, o reprezentare regională și de experți egală.

Pentru informații suplimentare privind activitățile programului, posibilitățile de cooperare și eligibilitatea costurilor de călătorie, contactați domnul Jernej Grahor, Manager de proiect BSF (responsabil pentru Forumul Strategic Young Bled) la [email protected]

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous O poezie pe zi // „A XI-a poruncă” de Ion Minulescu
Next Festivalul Industriilor Creative, Chișinău, 1-5 iunie 2022
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 1 =