Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă recrutează voluntari

Voluntariat

Misiunea PNTP este de a promova participarea calitativă a tinerilor în procesele decizionale la nivel local și național, de a asigura suportul necesar pentru structurile de reprezentare a tinerilor,elevilor și studenților, de a promova activismul civic și cultura participativă al tinerilor.

Dacă rezonezi cu cele expuse mai sus te invităm să completezi până pe data de 15 mai formularul de aplicare în PNTP 

https://forms.gle/AnzPp5BBTyUp2vUw8

 Hai împreună să creăm acea schimbare ce vrem să o vedem în societate.

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă este o organizație neguvernamentală care are ca scop promovarea activismului civic și a implicării tinerilor în procesele decizionale la nivel local și național.

Iată ce beneficii îți poate oferi voluntariatul în cadrul PNTP:

  • echipă de lucru stabilă și eficientă
  • un spațiu și comunitate prielnică pentru a-ți expune ideile și convingerile
  • experiența și avantaje de simulare a oportunităților de viitor

Cu ce se ocupă departamentele PNTP?

  • Departamentul de MKT&PR se ocupă de promovarea organizației pe rețelele de socializare și nu numai; menține relații cu presa pentru a transmite informații despre activitatea organizației; lansează campanii informaționale, se ocupă de materialele grafice pentru platformele social media.
  • Departamentul de Resurse Umane organizează activități de teambuilding, training-uri; elaborează sistemul de punctare a voluntarilor și strategii de motivare a membrilor echipei, întocmește activități de cunoaștere și consolidare a echipei etc.
  • Departamentul  Proiecte pentru Tineri organizează diverse evenimente pentru a promova voluntariatul în rândul tinerilor, identifică în vederea colaborării în diferite activități organizate de PNTP diferiți parteneri și organizații; elaborează rapoarte asupra evenimentelor ce au avut loc etc. 
  • Departamentul  Advocacy și Participare semnificativă Relaționează cu alți actori comunitari în vederea satisfacerii necesităților tinerilor din comunitate; monitorizează pagini de stat cum ar fi CMC în vederea identificării proiectelor de legi și subiectelor ce vizează tinerii; vine cu idei asupra creșterii nivelului de înțelegere a mecanismelor de implicare a tinerilor în procesul decizional și la dezvoltarea comunitară, monitorizează procesul bugetar al APL etc.
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la Competiția REGIOSTARS 2024
Next Ești student și interesat de herpetologie, înscrie-te și obține un mini grant
Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă
About the author

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + seventeen =