Ai între 18 și 30 de ani? Fii voluntar de lungă durată în Letonia!


curs de lungă durată letonia

Descoperă Letonia prin programul internațional de voluntariat Corpul European de Solidaritate al Uniunii Europene! MilleniuM este în căutarea unei persoane active cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani pentru a participa la programul de voluntariat care se va desfășura în or. Rezekne, Letonia.

Durata: 12 luni (01 August 2020 – 01 August 2021)

Despre organizație:

Asociația Europeană „World-Our Home” este o organizație activă la nivel european care lucrează în domeniile tineretului, social, educațional și cultural din 1999. Scopul principal al asociației este promovarea cetățeniei europene active, solidaritatea, multiculturalitatea, drepturile omului, și alte valori, precum și educația non-formală la nivel local, regional și european.

Organizația este ocupată cu proiecte europene de schimb de tineri, seminare, traininguri, proiecte culturale internaționale. Organizația participă activ în programele Erasmus +, Europa pentru cetățeni, etc. WOH este o organizație ce poate găzdui, trimitere și coordona voluntari în programul EVS.

Despre participant:

  • Vârsta cuprinsă între 18-30 ani;
  • Cunoașterea limbii engleze;
  • Cunoașterea limbii ruse;

Nu este obligatoriu să fii profesionist/ă într-un anumit domeniu. Așteptăm participarea activă din partea dvs., demonstrarea abilitățile sociale și gândirea pozitivă.

Costuri pentru proiect:

Acomodarea și serviciile comunale sunt acoperite de către proiect. Participanții vor locui într-un apartament cu mai multe persoane, având odaie personală. Lunar se acordă 120€ pentru mâncare și 4€ pe zi bani de buzunar (aprox 120/124€ lunar).

Procesul de aplicare:

Expediază Curriculum Vitae și Scrisoare de motivare (în format Europass) la adresa de e-mail: pasauleathome@yahoo.co.uk;

Termen limită de aplicare: 15 iulie 2019!

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous AO HOMECARE anunță selectarea unui expert/ă pentru evaluarea financiară a organizației
Next Fondul „Culture of Solidarity” oferă subvenții pentru inițiativele culturale
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 4 =