Vino la Festivalul Internațional George Enescu pentru o seară de neuitat


În zilele noastre tot mai puțini învață să aprecieze adevărata valoare a muzicii clasice.

Dacă vă aflați printre cei care iubesc să petrece o seară acompaniată de muzica lui R. Strauss, C. Porumbescu, J. Haydn și Gh. Ciobanu sunteți invitat la Festivalul Internațional George Enescu, ediția 2019 la Filarmonica Națională Serghei Lunchevici, pe 20 septembrie, ora 19.00, Sala Mare. Intrarea este liberă.

Festivalul Internațional George Enescu face parte din proiectul The World în Harmony, ce a început pe data de 31 august și se va încheia pe data de 22 septembrie.

Eveniment sponsorizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Institutul Cultural Român Mihai Eminescu, Festivalul Internațional George Enescu promite un program captivant, prezentat de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale dirijata de Mihail Agafița.

De asemenea, invitații speciali ce vor apărea pe scenă sunt Ștefan Cazacu (violoncel, Romania) și Vitalie Cebotari (bariton).

Mai multe informații le puteți afla la nr. de telefon: (022) 22-27-34. Pentru mai multe detalii despreThe World în Harmony accesați link-ul de aici.

Previous O nouă ediție IarmarEco își deschide curând porțile
Next Fă o faptă bună și participă la ADOPT ME FEST
Laura Catărău
About the author

Laura Catărău

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *