Devino voluntar și adu un zâmbet unei persone care are nevoie de ajutorul tău

caritas, campania de craciun, voluntariat

Alege să fii mai bun, acceptă provocarea și devino voluntar în campania de caritate “Donează împotriva sărăciei”, scopul căreia este să-i ajute pe cei nevoiași prin colectarea de produse alimentare, ce vor fi distribuite ulterior pe parcursul anului celor aflați în nevoie.

Organizată tradițional pentru al III-lea an consecutiv de către Fundația de Binefacere Caritas Moldova, în perioada sărbătorilor de Crăciun, acțiunea va avea loc în data de 15 decembrie 2018, în 8 magazine din mun. Chișinău, începând cu ora 10:00 până la 19:00.

Nimic se compară cu sentimentul că ai contribuit la comunitatea din care faci parte și că ai ajutat nişte persoane mai puţin norocoase. Devino voluntar și adu un zâmbet unei persone care are nevoie de ajutorul tău. Printr-un simplu gest, poți schimba o viață.

Completează formularul până la data de 5 decembrie 2018.

Astfel, vei avea parte de tot suportul și instruirea necesară pentru o experiență de neuitat și cel mai important, sentimentul că ești promotor al faptelor bune.

Ce trebuie să faci? 
În rețelele de magazine, vor fi amenajate boxe speciale pentru donația de produse alimentare. La intrarea în magazine, voluntarii vor purta câte un tricou roșu Young Caritas și vor informa oamenii despre scopul proiectului şi posibilitatea de a dona produse alimentare neperisabile. De asemenea, vei putea participa la sortarea produselor în pachetele alimentare, și cel mai frumos lucru e că vei putea înmâna aceste pachete direct beneficiarilor.

Contacte: secretariat@caritas.md; 022 293 149; 078800236.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un workshop de dans bazat pe DanceAbility și Dance Therapy
Next Bucură-te de atmosfera sărbătorilor de Crăciun în stil Christmas Law Party
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 1 =