Webinar pentru tineri: „16 trepte spre o carieră de succes”


webinar pentru tineri

Centrul republican pentru copii și tineret ARTICO împreună cu platforma Cariera Mea vine cu un nou eveniment! Acest webinar „16 trepte spre o carieră de succes” este pentru tineri.

Evenimentul este destinat atât pentru adolescenții ce-și doresc o carieră de succes cât și pentru cei implicați deja în câmpul muncii însă tind să-și îmbunătățească calitățile personale pentru a obține mai multe rezultate.

Ce vei afla în cadrul acestui webinar pentru tineri?

În acest webinar vei afla ce abilități trebuie să posezi ca să fii potrivit câmpului muncii, indiferent spre ce domeniu nutrești. Programul conține informații introductive despre carieră. Dar și calitățile unei persoane ambițioase ce caută nu doar să dobândească răsplată, dar și să-și folosească întregul potențial.

Fiecare din cele 16 trepte presupun câte o calitate personală. Unele ar fi chiar la îndemâna oricui în timp ce altele sunt adesea lăsate în umbră. Este un algoritm prielnic pentru a păși spre dezvoltare.

Scara reprezintă un set de idei ce va împuternici considerabil abilitățile oricui dacă le va pune în practică și nu doar le va citi pentru a se delecta.

Când și unde va avea loc evenimentul?

Atelierul online se va desfășura miercuri, 22 aprilie 2020, ora 16:00. Webinarul va fi transmis live pe pagina de facebook Cariera mea, pentru a fi sigur că nu pierzi evenimentul abonează-te paginii

Mai multe informații despre webinar pentru tineri, găsești urmând acest link.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Elevii pot participa la Concursul Republican „Istorii locale în povestiri digitale”
Next Job // Amnesty International Moldova angajează profesioniști legali și coordonator
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *