Prinde ultimele locuri la Școală Internațională de Vară pe tematica “Gen și Instabilitate”


A mai rămas o săptămînă și începe prima Școală Internațională de Vară pe tematica “Gen și Instabilitate” ce se va desfășura chiar în Republica Moldova!

Se va discuta despre război și instabilitate prin ochii și experiența femeilor, de ce sunt femeile mai vulnerabile și cum vulnerabilitatea se manifestă, despre putere, masculinitate și militarism și multe alte subiecte care sunt mai ales acum, foarte actuale.

Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie” anunță că mai sunt câteva locuri libere pentru prima săptămîna 10 – 17 iulie 2022.

Pentru a participa, transmiteți solicitarea (nume/prenume, date de contact, email si telefon) la emailul Coaliției: [email protected]

𝐴𝑚𝑖𝑛𝑡𝑖𝑚 𝑐𝑎̆, 𝑆̦𝑐𝑜𝑎𝑙𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑉𝑎𝑟𝑎̆ 𝑝𝑒 𝑡𝑒𝑚𝑎𝑡𝑖𝑐𝑎 “𝐺𝑒𝑛 𝑠̦𝑖 𝐼𝑛𝑠𝑡𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒” 𝑣𝑎 𝑓𝑖 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑡𝑎̆ 𝑖̂𝑛 𝑅𝑒𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐𝑎 𝑀𝑜𝑙𝑑𝑜𝑣𝑎 𝑖̂𝑛 𝑝𝑒𝑟𝑖𝑜𝑎𝑑𝑎 10-24 𝑖𝑢𝑙𝑖𝑒 2022. 𝐴𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑛𝑖𝑧𝑎𝑡𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑎̆𝑡𝑟𝑒 𝐶𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢𝑙 𝐼𝑣𝑎𝑛𝑜𝑣𝑜 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑆𝑡𝑢𝑑𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑔𝑒𝑛 în 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒𝑛𝑒𝑟𝑖𝑎𝑡 𝑐𝑢 𝐶𝑜𝑎𝑙𝑖𝑡̦𝑖𝑎 𝑁𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑎̆ “𝑉𝑖𝑎𝑡̦𝑎 𝑓𝑎̆𝑟𝑎̆ 𝑉𝑖𝑜𝑙𝑒𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑖̂𝑛 𝐹𝑎𝑚𝑖𝑙𝑖𝑒”.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cum se creează un podcast? Sesiune informativă cu Nata Albot
Next Training pentru voluntari care au fost implicați în lucrul cu refugiații sau au fost afectați de situația actuală din țară
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =