Webinar informativ despre digital marketing alături de MentorMe și AMMB Students


MentorMe, alături de ASRM Olanda și AMMB Students, vă dau întâlnire la un webinar informativ despre digital marketing, ultimele tendințe și despre cum companiile se adaptează la noua realitate.

Alături de mentorii Daniela Donici și Elena Bersadschi, vei cunoaște arta și știința marketingului digital. În cadrul acestui webinar informativ, va fi și o sesiune de întrebări-răspunsuri, unde veți putea întreba orice din acest domeniu.

Detalii despre speakeri:

Moderatoarea discuției de sâmbătă va fi Dana Muntean. Dana este fondatoarea MentorMe. În prezent este Client Partner la Workplace by Facebook. În afară de Moldova, Dana a lucrat și în Londra, New York & Washington DC, în cadrul companiilor: Google, Next Jump, The Royal Society of Arts. The Carnegie Council for Ethics in International Affairs și The QED Group.

Ea și-a făcut studiile de masterat la Universitatea Warwick, în domeniul managementului în industriile creative.

Elena Bersadschi este Growth Marketing Manager la Deliveroo. Elena activează de 6 ani în domeniul marketingului. În prezent este responsabilă de rider marketing strategy la Deliveroo, un food-tech startup de nivel mondial cu sediul principal la Londra.

Elena a făcut masteratul în Marketing Internațional și Brand Management la Universiteata Lund din Suedia prin programul de burse oferita de Swidish Institute. Și a învățat un an la Universitatea Eau-Claire din SUA prin programul de burse oferite de Open Society Foundations.

Te așteptăm pe 11 aprilie 2020, la ora 17:30, la un webinar informativ LIVE pe pagina de Facebook Mentor MeLab (click aici).

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Ți-e dor de povești? Participă la Ora Poveștilor Live organizată săptămânal
Next Cum decurge procesul de studii la distanță? Expune-ți părerea ta
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *