Timpul se scurge. Citeşte despre 5 experiențe ce merită trăite până la 20 de ani!


experienţe

Tot ce facem ne definește personalitatea și stilul de viață. Fiecare își stabilește prioritățile și dorințele. Vrei să ai parte de cele mai frumoase experienţe? Urmărește top-ul pe care l-am creat pentru toți cititorii noștri!

  • Sari cu parașuta

Unul dintre cele mai aventuroase și interesante lucruri pe care le poți face este săritul cu parașuta. Deși durează doar câteva clipe, această experiență merită trăită din plin.

Nimic nu se compară cu momentele unice, iar de sus totul este diferit, magic chiar. Lasă-te dus de val și vei observa peisajele de neuitat.

  •  Dă un examen internațional (Toefl, Cambridge, IELTS)

O experiență, care te va schimba mult din punct de vedere intelectual, este susținerea unui examen internațional. Deși necesită pregătire intensă, aceste examene îți vor dechide multe uși.

Cu ajutorul lor, poți fi scutit de bacalaureatul la limba engleză, fiind apeciat cu nota 10. Un alt plus pe care ți-l aduc este admiterea la universitățile de top din lume.

  •  Scrie în jurnal despre cele mai frumoase evenimente

Formează-ți un nou obicei, încearcă să scrii despre toate momentele care te-au marcat și te-au făcut să te simți fericit. 

Fii sigur că peste ani vei citi cu zâmbetul la urechi, toate acele experienţe minunate pe care le-ai notat. O să retrăiești acele clipe, iar când îți va fi mai greu, o să citești și o să te simți mult mai bine.

  • Vizitează țara ta de vis”

Cu toții avem măcar o țară la care ne gândim mereu, vrem să o vizităm sau poate chiar să trăim acolo. Vorbește cu mai mulți prieteni și organizați turul câtorva țări pentru vacanța viitoare.

Poți începe să economisești bani, pentru a te putea bucura la maxim de frumusețea acelor țări!

  •  Mergi la cel mai tare concert

Un ultim lucru pe care trebuie să-l faci până la 20 de ani este să mergi la concertul artistului tău preferat. Viața e mult mai frumoasă atunci când o trăim la maxim și ascultăm o muzică bună.

Acum e momentul când trebuie să-ți aduni gașca de prieteni și să vă rezervați biletele pentru concert. Nu uita să-ți notezi această experiență în jurnal!

Petrece timpul frumos alături de youth.md! Nu uita să ne susţii pe pagina noastră de Facebook şi Instagram!

Reporter: Bădica Jana

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tinerii pot beneficia de vizite de studiu în Gdynia, Polonia, ediția de toamnă
Next Forum EDU+ 2020: Eveniment pentru formatori, traineri și toți cei intersați de educație non formală și antreprenoriat social
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × four =