Tinerele pasionate de domeniul IT sunt invitate la a IV-a ediție Women in ICT


IT ladies

Cine organizează? Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC

Ce? Women in ICT 2017

Când? 24 octombrie 2017

Unde? Tekwill, str. Studenților 9/11, Chisinau, Moldova

Informaţii despre bilete: cariera.ict.md

Descriere:

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC anunță ediția a patra ”Women in ICT”, evenimentul dedicat profesionistelor IT actuale și în devenire.

”Women in ICT” își propune să redefinească percepția despre rolurile în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC), să crească interesul tinerelor pentru oportunități de carieră și să consolideze comunitatea locală a profesionistelor prin transfer de experiență și comunicare.

”Women in ICT” vine să vă inspire și să vă ofere o doză de motivație, pentru a vă încuraja să accesați oportunități care apar în permanență, să vă setați aspirații înalte și să le urmați cu multă îndrăzneală. În cadrul evenimentului veți cunoaște profesioniste talentate, carismatice, cu atitudini și principii riguroase și să aflați de la ele care sunt pașii și intențiile ce duc spre o carieră reușită.

Speakerii ediției curente sunt:

Mariana Dahan, Cofondator și Chief Executive Officer, WIN – World Identity Network, anterior Senior ICT Policy și Specialist la World Bank, Lidia Scarlat, Motion Design Creative Producer, Umbrela Studio, Olga Zamisnaia, Director, Stelar Group, Tatiana Buciuceanu, Software QA Engineer, Endava.

Evenimentul va include și Ceremonia de recunoaștere și apreciere ”Women in ICT” în care va fi adus un omagiu femeilor care s-au remarcat în sectorul IT din Moldova.

”Women in ICT” va continua cu o sesiune de socializare într-o ambianţă prietenoasă, potrivită pentru a comunica și pentru a găsi mentori care să inspire și să poată ghida tinerele la început de carieră.

Participarea este gratuită și este posibilă doar în baza înregistrării prealabile.

Lansat pentru a combate stereotipurile și a încuraja fetele să urmeze o carieră în IT, ”Women in ICT” a devenit o tradiție mult așteptată, justificându-și statutul de inițiativă de reper în comunitatea profesionistelor și tinerelor pasionate de IT din Republica Moldova.

Evenimentul ”Women in ICT” este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC, cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, Guvernului Suediei în cadrul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill.

Sursa: pagina de Facebook a evenimentului

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află reţeta succesului de la Miron Mateescu
Next Învață cum să îți promovezi afacerea în mediul online în cadrul unui training
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 3 =