Cum decurge procesul de studii la distanță? Expune-ți părerea ta


studii la distanță chestionar

Vocea elevilor contează, mai ales când e vorba de procesul de studii la distanță. Expune-ți părerea despre noile practici, într-un chestionar realizat de către Consiliul Național al Elevilor.

De la începutul carantinei toţi cetăţenii au fost puşi în faţa unor provocări, cu care unii se ciocnesc pentru prima dată. Dar elevii, profesorii şi părinţii au şi mai multă responsabilitate şi grijă în această perioadă, pentru că ei trebuie să participe direct sau indirect la noile practici impuse de situaţia pandemică, şi anume învăţarea la distanţă.

Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării a elaborat un document de ghidare pentru profesori-Metodologia privind continuarea procesului educational la distanţă. Dar care este realitatea elevilor? Cum au loc lecţiile online? Care sunt problemele cu care se confruntă elevii şi profesorii? Care este rolul părinţilor şi nivelul lor de implicare? Cum sunt notaţi elevii? Câte ore petrec elevii în faţa monitoarelor, dar şi cum s-a schimbat volumul temelor pentru acasă?

De asemenea o întrebare actuală este şi referitor la examenul naţional de absolvire a gimnaziului, claselor primare, dar şi a BAC-ului. Dorind să afle opinia elevilor referitor la desfăşuratea orelor online, Consiliul Naţional al Elevilor a realizat un chestionar pentru elevi, cu scopul de a indentifica problemele şi soluţiile şi de a le transmite autorităţilor.

CNE vă asigură că problemele, dar şi sugestiile voastre vor fi analizate şi transmise autorităţilor. Fă-ţi vocea auzită, completează acest chestionar: (link).

Mai multe detalii despre cum decurge procesul de studii la distanță și noutăți importante pentru elevi, vei găsi pe pagina de facebook a Consiliului Național al Elevilor (click aici).

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Webinar informativ despre digital marketing alături de MentorMe și AMMB Students
Next Program de instruire online pentru lucrători de tineret și tineri
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 − 3 =