Webinar EU4Youth: Managementul financiar și contabil pentru startup-uri


Managementul financiar pentru startup-uri este, fără îndoială, cheia succesului oricărui startup. Platforma Națională a Femeilor din Moldova şi ADV România vă invită la un training online gratuit, despre Managementul financiar și contabil pentru startup-uri.

Pe 07 iunie 2022, în intervalul 10:00 – 11:00, într-un mod foarte interactiv, vor fi abordate subiecte care sunt preocupări constante ale unui antreprenor la început de drum.

Ținerea la curent cu tot ceea ce implică gestionarea financiară pentru start-up-uri va fi o muncă grea pentru orice start-up începător – mai ales dacă cifrele nu sunt punctul Dvs. forte.

Astfel, în cadrul webinarului veți afla despre:
-Ce informații ar trebui să cunoașteți pentru a menține puterea financiară a organizației;
-Contabilizarea și gestionarea eficientă a afacerii;
-Cum documentăm corect procesele interne ale organizației pe plan financiar și juridic.

Pentru organizarea mai eficientă a evenimentului, transmiteți în prealabil întrebările la care ați dori să aflați răspunsul în cadrul evenimentului, aici

Înregistrează-te aici.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului “EU4Youth – Social Innovation Impact – a strategic partnership!” finanțat de Comisia Europeană, prin programul ”EU4Youth – Fostering youth employment and societal change though social entrepreneurship”. Proiectul este implementat de Fundația ”Alături de Voi” România, în parteneriat cu Asociația de Cooperare Transfrontalieră ”Euroregiunea Dunărea de Jos” din România, Platforma Națională a Femeilor din Moldova, Agenția de Cooperare Transfrontalieră și Integrare Europeană din R. Moldova și Asociația ”Noua generație” din Ucraina!”

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Conferința științifică “Științele vieții în dialogul generațiilor: Conexiuni dintre mediul academic, universitar și de afaceri”
Next Training: „Singura soluție: AntreprenEUrship”, Hatay, Turcia, 25 iulie - 3 august 2022
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 2 =