Află 10 motive pentru a lectura cărți în format electronic


În prezent avem posibilitatea de a ne dezvolta încontinuu. Cărțile au fost mereu cea mai bună alternativă pentru o dezvoltare multilaterală. Astăzi, mai mult ca niciodată, avem luxul de a alege sub ce formă va fi cartea pe care o lecturăm. Unii aleg cărțile clasice, alții cărțile audio, iar o altă parte dintre cititori sunt adepții cărților în format electronic.

Despre cărțile în format electronic am ales să vă scriem și noi, iar mai jos vei găsi 10 motive pentru a trece la o altfel de lectură:

Eco-friendly

Defrișarea pădurilor a crescut pe parcursul anilor, iar din acest motiv o soluție de a încetini acest proces este cumpărarea cărților în format electronic.

Preț

Cu toate că un e-book e destul de costisitor, nu vei mai plăti pe fiecare carte, astfel încât îți vei „recupera” banii foarte repede.

Citit pe întuneric

Dacă ești o persoană care iubește să citească nopatea, atunci e-book-urile sunt soluția potrivită, pentru că pot veni cu lumină încorporată.

Depozitare

Iubitorii de cărți mereu au problema: „Unde să pun cartea asta?”. De-acum acest lucru nu va mai fi o problemă, deoarece e-book-urile sunt înmagazinate într-un dispozitiv mic. De-asemenea vei avea posibilitatea să schimbi culoarea și mărimea literelor.

Viteză

Cărțile citite le poți accesa oricând și oriundu fără să părăsești casa!

Mobilitate

Într-un e-book ai posibilitatea să iei cu tine sute de cărți. Bateria unui e-book ține până la o lună și este recomandată persoanelor care iubesc să călătorească.

Fără limită

Împrumutarea de la biblioteă îți creează limite, ești obligat în cele mai întâlnite cazuri să întorci cartea bibliotecii până la o anumită dată. Pe când cititorii de e-book nu dispun de această problemă, având posibilitatea de a găsi orice carte.

Cărțile noi apărute sunt mai ieftine pe E-book

Cărțile e-book sunt lansate în aceași perioadă ca și cărțile pe hârtie, astfel că este mai ieftin să le procuri de pe e-book.

Cititorii de e-book au accesibilitate mai ușoară la dicționare

Cititorii mereu au avut situații în care nu înțelegeau un cuvânt, astfel ori îl ignorau, ori îl scriau într-un carnet și îl căutau mai târziu în dicționare. Cititorii de e-book nu au această problemă, deoarece ei au posibilitatea de a apăsa pe orice cuvănt care nu-l cunosc și le va arăta definiția direct în aplicație.

Acces la cărți Indie

Există mulți autori independenți care au cărți doar în format online, astfel că doar cititorii de e-book au accesibilitate la romanele/poveștile lor.

Sper că te-am intrigat cu acest articol și că vei dori să procuri o carte în format electronic. Dacă da, te îndemn să urmărești următoarele articole!

Sursa: youth.md, owlcation.com

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Reporteră: Pașchevici Delia

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Recomandări: Cărți de vară pentru tineri
Next Celebru sau nu: Află cum poți lupta cu o boală mintală
Dumitrița Albu
About the author

Dumitrița Albu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 3 =