Cel mai luminos și eco festival din Republica Moldova – Sun Dă-i Fest 2024 revine!


Pe 16 iunie, toată energia solară se va concentra în centrul Chișinăului. Vă invităm să fiți alături de noi și de comunitatea antreprenorilor care produc și promovează energia regenerabilă, alături de meșteșugari, producători locali, dar și cei mai îndrăgiți artiști.

CÂND & UNDE
Duminică, 16 iunie, începând cu ora 15:00, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, (intersecția străzilor 31 august 1989 și Maria Cebotari).

CE
Sun Dă-i Fest 2024 va reuni în același loc antreprenori, companii private și de stat, asociații obștești și toate persoanele pasionate de energia verde, tehnologii sustenabile și produse eco. Aceștia vor face demonstrații și vor explica oamenilor beneficiile surselor alternative de energie, metode de reutilizare și economisire a tot ceea ce înseamnă consum excesiv și dăunător mediului.

Veți găsi o alee dedicată energiei sustenabile, expoziții despre energia solară, eoliană, hidroelectrică, biomasă, unități de transport alternativ și alte tipuri de tehnică prietenoasă mediului. De asemenea, la festival vizitatorii vor afla mai multe despre energia regenerabilă și alte aspecte care țin de reducerea impactului asupra climei. Copiii vor avea și ei o zonă de distracții, unde vor putea participa la activități interactive pe parcursul întregului eveniment. Cei de la Mendelevium îi vor impresiona pe cei mici cu reacții chimice și experimente, artiștii de face painting îi for transforma pe copii în personajele lor preferate, iar cei mai curajoși vor putea urca pe peretele de escaladă. Vizitatorii vor avea parte și de un food court, unde vor putea savura din gustări și băuturi răcoritoare în orice moment al evenimentului.

Festivalul se va încheia cu un concert alături de Dunaff Band, Marej, Valeria Pasha, Aliona Moon, Pasha Parfeni și trupa Snails.

Festivalul Sun Dă-i Fest 2024 este organizat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, Danemarcei și Japoniei. Sun Dă-i Fest a ajuns la cea de-a opta ediție și este organizat în contextul Săptămânii europene a energiei durabile.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Festivalul de Film în Aer Liber la Chișinău
This is the most recent story.
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × five =