Află care sunt rezultatele proiectului de promovare a educației non-formale pentru tineri


Institutul de Instruire în Dezvoltare ,,MilleniuM” vă invită la evenimentul de totalizare a proiectului ,,Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret în Republica Moldova”.

Când? 23 noiembrie, ora 9:00

Unde? Tucano Cafe de pe strada Alexandru cel Bun

Scopul evenimentului este de a face publice rezultatele Cursului de Lungă durată în Formare de Formatori care a avut loc în perioada iulie-noiembrie 2017 având ca beneficiari: 20 de formatori în domeniul tineretului, reprezenţanţi ai ONG-urilor de tineret, de pe întreg teritoriul ţării.
Printre invitații prezenți vor fi echipa de proiect şi formatorii, reprezentantul Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării, care vor face o trecere în revistă a cursului, vor vorbi despre importanţa educaţiei non-formale pentru tineri, dar şi rezultatele acestui proiect. Câţiva dintre beneficiarii acestui proiect vor veni cu o prezentare a competențelor formate în cadrul cursului, dar şi cu ce impresii au rămas.
La sfârşitul evenimentului vor fi acordate certificare de participare participanţilor la proiect.
Activitatea este realizată în cadrul proiectului „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret în Republica Moldova”. Proiectul este implementat de Institutul de Instruire în Dezvoltare ,,MilleniuM”, cu suportul financiar oferit de către Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova în cadrul Programului de Granturi 2017.

Detalii aici.

Previous Vezi cum s-a desfășurat cea de a treia ediție a Talk Forumului ”Autoreprezentare”
Next (Re)Descoperă care sunt cele mai importante probleme cu care se confruntă tinerii la Gala Teatrului Intercultural
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *