Vrei să afli cum e să faci un startup de succes bazat pe Inteligența Artificială? Vino la AI Talks cu Paul Pop!


IA în Acțiune te invită pe 20 Septembrie, la ora 20:30 să-l cunoști pe Paul Pop și să afli despre cum e să faci un startup de succes bazat pe Inteligența Artificială.

Invitat:
Paul Pop – Co-fondator și CEO la Neurolabs. Paul este pasionat de domeniul învățării automate, în care a ales să-și fondeze propria companie, care se axează pe dezvoltarea de algoritmi pentru a interpreta și înțelege lumea din punct de vedere vizual. Folosind imagini de la camere, modelele de viziune computerizată (CV – computer vision) identifică și clasifică cu precizie obiectele de interes, ajutând computerele să “înțeleagă” ceea ce “văd”.

Adițional, se va discuta despre soluții pentru scenarii în care datele reale sunt greu de obținut din punct de vedere a costurilor sau naturii rare ale acestora, necesare pentru a antrena algoritmi de învățare profundă (Deep Learning).

Acestea și alte întrebări vor fi răspunse în cadrul sesiunii de Q&A.

Evenimentul organizat de Inteligența Artificială în Acțiune.

Vino la evenimentul din 20 Septembrie 2022, și află mai mult despre cum faci o afacere de succes bazată pe tehnologia AI cu Paul Pop!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Inițiativa de succes a tinerilor din Zăicani
Next Family Quest & Youth Quiz. Vino de Ziua internațională a tineretului în Parcul Valea Morilor, vineri, 12 august 2022
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × one =