Ia parte la Youth Design Challenge


Youth Design Challenge (YDC) este o experiență gratuită de învățare bazată pe proiect, practică și hands-on, care oferă educatorilor din școli și mediul informal un nou cadru pentru introducerea biomimicriei și a unei abordări interdisciplinare în literatura științifică și ecologică. Lucrând în echipe cu un adult în calitate de antrenor, elevii explorează minunile lumii naturale și aplică ceea ce învață pentru a crea inovații care susțin un planet mai sănătos.

Care sunt criteriile de eligibilitate?

YDC este o competiție în echipă pentru elevii din gimnaziu (clasele 6-8) și liceu (clasele 9-12). O echipă constă într-un cuplu de elevi sau un grup de până la opt elevi și unul sau doi antrenori adulți afiliați unei școli, organizații educaționale sau homeschooling. Consultați Regulamentul Oficial pentru detalii complete privind eligibilitatea.

Cu ce se poate ocupa echipa ta?

Echipa ta poate prelua rolul de inovatori și va lucra împreună pentru a aplica inovația inspirată de natură pentru a aborda o problemă socială sau de mediu legată de un Obiectiv de Dezvoltare Durabilă (ODD) ales.

În cazul în care ești antrenor poți ghida elevii în studiul modului în care organismele din natură s-au adaptat la probleme și provocări similare, și îi vei sprijini în aplicarea a ceea ce învață în soluții inovatoare. Proiectele finale pot fi apoi înscrise în competiție pentru premiile rezervate.

Cum poți aplica ca antrenor?

Pentru a participa la provocare, trebuie să te înregistrezi ca antrenor. Antrenorii servesc drept punct de contact între echipa lor și Institutul Biomimicry și sunt responsabili pentru depunerea proiectelor echipei. Elevii nu pot participa la provocare independent (aceștia au nevoie de antrenor)

Pentru a afla detalii despre program, vă încurajăm să accesați acest link

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cum să-ți atingi scopurile în 2024? Înscrie-te pe Dreamclass.md și învață să-ți optimizezi afacerea, fii un lider mai bun, creezi produse virale și să investești în startup-urile din Moldova
Next Participă la „Erasmus for Young Entrepreneurs”
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 7 =