Game Talk cu John Goodale, CEO of jam.gg


Pe 27 octombrie invităm la un #talk pasionații de game și tehnologii, alături de invitatul din cadrul programului „Creative Speakers” – John Goodale ( https://www.jgoodale.com )

John are o experiență impresionantă de 28 de ani în industria jocurilor, lucrând pentru giganți precum SEGA, Activision, Ubisoft, Unity Technologies, etc. Datorită călătoriilor și colaborărilor sale în peste 60 de țări, a devenit un expert în operațiuni internaționale și dezvoltare de produse multiculturale. 

La eveniment, John va prezenta tendințe observate în întreaga lume, înțelegeri despre cum să faci afaceri la nivel global, împărtășind și povești amuzante din experiențele sale internaționale.

Vă așteptăm pe: 

Data: 27 octombrie 
Ora: 18:30
Locația: Mediacor 

Discuția va avea loc în limba engleză. Participarea este gratuită, în baza formularului de înregistrare: https://forms.gle/PX75wsqTqEshrbNy5

Acest eveniment face parte din Programul „Creative Speakers”, dezvoltat de către Asociația Companiilor de Creație (COR) cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii și găzduit de Mediacor, centrul de producții și tehnologii pentru industriile Film, Gaming și New Media din cadrul Universității de Stat din Moldova (USM).

Programul are scopul de a crea oportunităților unice de învățare pentru studenți și comunitatea creativă. Fiecare expert din SUA va aduce cu el cunoștințe practice și experiență valoroasă pentru viitorii specialiști din industria creativă.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous ONU Moldova anunță lansarea concursului "Premiile ONU pentru Drepturile Omului 2023"
Next Recomandări pentru a alege primul smartphone
Asociatia Companiilor de Creatie din Moldova
About the author

Asociatia Companiilor de Creatie din Moldova

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − thirteen =