Vizitează locuri noi, descoperă obiective turistice și creează-ți propriile strategii de promovare


AIESEC în Chișinău îți reamintește că nu e târziu să te înscrii pentru “On The Map”. Vă așteaptă călătorii în peste 25 de destinații turistice impresionante din Republica Moldova!

Ai oportunitatea să participi în proiect, călătorind alături de noi în una dintre cele mai atractive zone ale Moldovei: Anenii Noi, Bălți, Călărași, Chișinău, Hîncești.

Orașul Anenii Noi din Republica Moldova vă va surprinde cu locații uluitoare! Aventurează-te și vizitează un muzeu în aer liber. Mai mult , aici vei intra în lumea vinurilor, unde acestea se produc de cea mai înaltă calitate, grație vinăriei “Carlevana” și Castelului “Mimi”.

Dacă vrei să te avânți într-o escapada de neuitat, atunci orașul Bălți este destinația perfectă pentru tine! Delectează-ți privirea cu dansul grațios al fluturilor, vizitând frumoasa Grădină de fluturi a orașului. Apoi, vei avea ocazia să călătorești în timp, explorând biserica “Sfântului Gheorghe” – o adevărată capodoperă a orașului, ce reprezintă o stilizare perfectă a arhitecturii armenești. După expediția istorică în trecut, vei avea parte și de un tur special la fabrica “Barza Albă”.

Participanții care merg la Călărași, vor avea parte de și mai multe experiențe unice. Ei se vor îndulci la “Casa Mierii”, aflând secretele din culise ale tehnologiei de producere a acestei bunătăți. La partea aplicativă, participanții vor fi ocupați cu arta olăritului, la “Casa Olarului” și vor gusta din vinurile deosebite de la “Crama Tudor”!

Orașul Chișinău este o altă destinație turistică din cadrul proiectului care te poate surprinde chiar dacă ai impresia că îl cunoști la perfecție. Aici, tinerii exploratori vor vizita galeria lui Andrei Mudrea, un pictor de talie internațională, a cărui picturi au făcut înconjurul lumii. Tot aici, vei merge la galeria de artă „Alexander”, ce ascunde numeroase picturi și sculpturi originale, care nu se compară cu arta clasică a muzeelor din Republica Moldova. Tot la Chișinău, te așteaptă o excursie la „Muzeul Frumuseții”, la Viorica Cosmetics, în care nu doar admiri, ci și creezi frumosul.

Călătorind la Hâncești, vei păși pentru puțin timp în „Vestul Sălbatic” al Moldovei, vizitând o fermă de tauri și una de struți. Alege să faci un salt în trecut, vizitând complexul istoricoarhitectural Manuc Bey, care își conservă frumusețea în timp, indiferent de sezon. Mai ai ocazia să guști si din cele mai bune cașcavaluri din țară, în cadrul unui tur special, la fabrica Tabita Dancu.

5 regiuni, 5 echipe, 25 de destinații, 10 oameni în echipă și o mulțime de experiențe noi – asta vă propune proiectul On The Map.

Vei vizita aceste destinații nu doar în calitate de turist, dar și în calitate de specialist în promovare! Deci, revenind din călătorie, vei purcede la crearea primei strategii de marketing pentru unele dintre obiectivele vizitate!

Analizează, trăiește și încearcă senzații noi, acumulând experiență adevărată în marketing și PR, alături de noi!

Înscrie–te aici.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă în calitate de specialist la panel-ul „Risipă și consumerism"
Next TED Talks | Can Art Change History?
AIESEC in Chisinau
About the author

AIESEC in Chisinau

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 2 =