Vino la WOW Instagram Stories şi beneficiază de sfaturi utile de promovare pe Instagram

Talmazan School, Dumitru Talmazan, Talmazan wow insta, training social media,

Echipa Talmazan School te invită la un eveniment gratuit #TALMAZANWOWINSTA, în cadrul căruia toţi doritorii vor putea afla mai multe despre ce este Instagram și ce instrumente folosim pentru automatizarea și dezvoltarea paginii personale sau de business. Evenimentul face parte din cea mai întrebată temă a anului 2019 “SOCIAL MEDIA pe Instagram” şi va fi livrat de speakerul şi expertul în social media marketing, Dumitru Talmazan.

Cei prezenți vor face cunoștință cu o serie de instrumente, aplicații și strategii utile, pentru a se simți pe platforma Instagram ca peștele în apă. Programul va cuprinde 4 blocuri, care vor avea ca scop aprofundarea participanților în lumea Instagramului și oferirea unui răspuns la întrebarea “Cum folosim INSTAGRAM STORIES mai smart?”:
BLOC 1: Redactarea pozelor – aplicații utile

BLOC 2: Redactarea video – aplicații utile

BLOC 3: Aplicații de lucru cu INSTAGRAM STORIES

BLOC 4: Sfaturi utile și live hacks

Motive pentru care nu trebuie să ratezi acest curs:

  • Prezența în online este vitală pentru afacerea ta;
  • Instagram este una dintre cele mai populare platforme sociale din lume cu peste 1 miliard de utilizatori activi lunar;
  • Vei învăța cum să-ți faci afacerea recunoscută în orice regiune a globului;
  • Vei învăța să faci un montaj chiar de pe telefonul tău mobil care va face ca clienții tăi să-ți urmărească stories-urile.

Trainingul va fi condus de către Dumitru Talmazan – profesionist în Social Media Marketing cu experiență de mai mult de 5 ani, antreprenor digital, speaker internaţional. În prezent, autor și speaker în cadrul cursurilor de instruire în Facebook și Instagram de nivel internațional în cadrul companiilor: Business Molodost, Synergy, Talmazan School, Sidorin LAB cu impact pe piețile din Republica Moldova, România, Ucraina, Federația Rusă, și alte țări din spațiul post-sovietic.
Dacă vrei și tu să înveți cum să utilizezi instrumentele Instagram pentru a-ți dezvolta afacerea și a face din marca ta un brand, atunci eşti aşteptat în calitate de participant la cursul #TALMAZANWOWINSTA din 11 iulie, ora 18:30 la Summit Events.

Participarea este gratuită în baza înregistrării. Locurile sunt limitate!!! Te poți înregistra AICI.
Pentru detalii nu ezitaţi să apelaţi la 060 011 831 sau (022) 011 071.

Mai multe detalii găsiţi accesând pagina de facebook a Evenimentului.

Previous Ai între 8 și 14 ani și vrei să înveți cum să creezi propriul joc 3D în KODU? Atunci vino la un master-class gratuit
Next Înscrie-te acum pentru un curs de animație 2D la Brazilero
Laura Catărău
About the author

Laura Catărău

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *