Înscrie-te acum pentru un curs de animație 2D la Brazilero

brazilero, animatie, video 2d, curs, oportunitate

Ai deschis cel puțin o dată After Effects sau ești deja familiar cu animația dar ți-ai dori să devii expert? Înscrie-te acum pentru un curs de animație 2D la Brazilero!

Cursul va dura 7 săptămâni și va include 14 lecții cu Alexandru Botezatu, co-fondator Braziliero Animation Studio, animator și regizor a peste 600 de spoturi, printre care Procter & Gamble, United Nations, UNICEF, Efes și multe altele.

Grăbește-te, numărul de locuri este limitat, iar cel mai activ și talentat participant la curs va avea posibilitatea să urmeze un stagiu plătit în cadrul companiei Braziliero.

Ești așteptat la curs dacă:
– ai cunoștințe de bază și experiență de lucru în Adobe After Effects;
– dorința de a învăța lucruri noi;
– atenție la detalii;
– răbdare și perseverență.

Detalii curs – 061133714. Expediază CV-ul tău și câteva lucrări la adresa de email: anastasia@brazilero.md

Ai deschis cel puțin o dată After Effects sau ești deja familiar cu animația dar ți-ai dori să devii expert?Aplică acum pentru un curs de animație 2D la Brazilero!Cursul va dura 7 săptămâni și va include 14 lecții cu Alexandru Botezatu, co-fondator Braziliero Animation Studio, animator și regizor a peste 600 de spoturi, printre care Procter & Gamble, United Nations, UNICEF, Efes și multe altele.Grăbește-te, numărul de locuri este limitat, iar cel mai activ și talentat participant la curs va avea posibilitatea să urmeze un stagiu plătit în cadrul companiei Braziliero.Te așteptăm la curs dacă:- ai cunoștințe de bază și experiență de lucru în Adobe After Effects; – dorința de a învăța lucruri noi; – atenție la detalii; – răbdare și perseverență.Detalii curs – 061133714Expediază CV-ul tău și dacă ai câteva lucrări la adresa: anastasia@brazilero.md

Опубликовано Brazilero – Animated Video Production Четверг, 27 июня 2019 г.

Previous Vino la WOW Instagram Stories şi beneficiază de sfaturi utile de promovare pe Instagram
Next Cunoaște cum este organizat procesul de achiziții în ONU, care sunt principiile și procedurile aplicate
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *