Participă în cadrul unui eveniment de informare despre oportunitățile IT și nu doar


IT pentru tineri

„IT nu este doar despre cod” este o serie de evenimente care are drept scop să informeze tinerii despre oportunitățile non-IT pe care le oferă tehnologiile și să explice că tehnologiile nu țin doar de domeniul programării.

Programul deja în desfășurarea ilustrează aspecte ale tehnologiilor care țin de domenii conexe: IT în mass media, jurnalism, sănătate etc. Totodată, programul are drept scop de a crea o imagine de ansamblu despre tehnologii care sunt destinate tuturor, oriunde.

Evenimentul de lansare a avut loc la finele lunii februarie curent, în cadrul căruiaau fost abordate subiecte actuale legate de tehnologii și anume – securitatea digitală, identitatea digitală și noțiunea de cetățenie digitală.

În urma evenimentului de lansare, a fost dat startul primei runde de ateliere online, care s-au referit și urmează a se referi la următoarele subiecte:

  1. Despre IT în administrație, jurnalism, sistemul medical, justiție, forțele de ordine, etc. Inteligența Artificială și colectarea de date.
  2. Înțelegerea comportamentului și necesităților consumatorului. Necesitățile de business, asigurarea calităţii produsului.
  3. Codul scris – nu este noua invenție a roții – IT-ul nu este doar cod și programare. (Studii de caz)

În data de 22 aprilie, ora 17:30, va fi desfășurat cel de-al treilea workshop al programului,  în cadrul căruia, inginerii QA împreună cu Product Owner și Tech Lead vor discuta despre necesitățile de business și necesitățile consumatorului. Se va discuta despre importanța asigurării calității produsului, cum are loc acest proces, care sunt etapele de dezvoltare și cum revoluționăm piața.

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa: tv8.md

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Asociația Internațională a Tinerior te invită la un training despre încredere, respect și iubire de sine
Next Curs gratuit despre proiectare arhitecturală sustenabilă pentru studenți și tineri specialiști
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 14 =