Ia parte la cea de a 10-a Audiere Publică #pentruChisinau

ipre, audieri publice, chisinau, primaria mea

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) te invită să participi la cea de a 10-ea Audiere Publică #pentruChisinau din 2018-2019 pe subiectul reformei administrației publice din mun. Chișinău.

Evenimentul va fi organizat joi, 27 iunie 2019, în intervalul orelor 15:00 – 17:00, în incinta Institutului pentru Politici și Reforme Europene, str. București 90, of. 20, Chișinău.

Împreună cu reprezentanți ai autorităților locale și centrale, experți din societatea civilă și cetățeni activi vei discuta despre Dezvoltarea mobilității urbane sustenabile în Chișinău. Astfel, politica publică prezentată își propune să prezinte cadrul actual instituțional și de intervenție legat de planificarea și dezvoltarea mobilității urbane în mun. Chișinău. Documentul examinează cadrul instituțional și competențele pe care le dețin actorii implicați în activitățile de planificare, gestionare, monitorizare și control ale mobilității în municipiu și va oferi o serie de constatări și recomandări cu privire la modernizarea și eficientizarea acestui domeniu.

Vezi aici un proiect al propunerii de politici publice elaborat de expertul IPRE. Activitatea dată face parte din cadrul Proiectului „Audieri publice pentru Chișinău 2.0”, implementat de IPRE cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI) și în parteneriat cu www.PrimariaMea.md, www.Privesc.Eu, precum și un grup de experți independenți din cadrul societății civile. Până la sfârșitul anului 2019, ne propunem să contribuim la formularea a 12 propuneri de politici publice în domeniul serviciilor publice, transportului public și reformei administrației publice din mun. Chișinău.

Propunerile sunt elaborate în colaborare cu experți din cadrul societății civile și autorități publice, în consultare cu cetățenii, discutate în cadrul audierilor publice și promovate la nivelul Consiliului municipal Chișinău și a Primăriei mun. Chișinău.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la Centrul Municipal de Tineret și află mai multe despre oportunitățile programului Erasmus+ Tineret
Next În ultima duminică a lunii iunie ești invitat la „ZIUA NAȚIONALĂ A PORTULUI POPULAR 2019
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 8 =