Participă la „ON&OFF THE RECORD” și află cum se stabilesc prețurile și cine stă în spatele principalilor jucători de pe piață

ON&OFF the record, Youth Association ASIST, Agora.md

Din martie 2019, ANRE nu mai stabilește prețurile plafon la carburanți. Astfel, acum petroliștii sunt liberi să vândă benzina și motorina cu cât vor ei, doar dacă profitul lor nu depășește 10 la sută. La scurt timp, șoferii au avut surpriza că trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar când ajung la pompă.

Cum se stabilesc totuși prețurile și cine stă în spatele principalilor jucători de pe piață? Despre asta vei discuta la a treia ediție a evenimentului ON&OFF THE RECORD. Acesta va avea loc pe 4 iulie 2019, joi, ora 18:30, la terasa din stația peco Bemol, str. Mihai Viteazul 2/2, or. Chișinău.

Accesul la eveniment este posibil doar în baza unei înregistrări, care o poți face AICI și confirmării recepționate cu o zi înaintea evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuită.

„ON&OFF the record” este organizat de Agora.md în parteneriat cu Youth Association ASIST.
Acest eveniment este parte a proiectului “Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK aid și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află cât de bine ești pregătit/ă în materie de media, știri și influenceri: participă la Media Quiz
Next Bucură-te de Eye contact la o nouă ediție privirii în ochi
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − eight =