Oportunitate pentru tineri: CJI oferă consultaţii gratuite


job pentru tineri cji manager

Oportunitate pentru tineri: Eşti jurnalist sau reprezentant al unei organizaţii mass-media? Departamentul Politici şi Legislaţie Media al Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) oferă consultații juridice gratuite.

Astfel, CJI își propune să contribuie la identificarea și soluționarea problemelor juridice ale organizațiilor mass-media.

Solicitanţii pot beneficia de:

  • asistenţă juridică calificată,
  • copii ale actelor legislative în vigoare,
  • informaţii despre alte surse de asistenţă necesară etc.

Consultațiile sunt disponibile în domeniul legislației mass-media, drepturilor și obligațiilor jurnaliștilor, în special:

  • apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale,
  • dreptul la libertatea de exprimare,
  • accesul la informație,
  • dreptul la viața privată,
  • statutul juridic al organizațiilor mass-media,
  • publicitate,
  • dreptul de autor.

Consultațiile se oferă atât telefonic, cât și în persoană sau prin e-mail. 

Dacă aveți nevoie de o  consultație pe problemele legislației mass-media din Republica Moldova, mai multe detalii puteţi afla la tel: (+373 22) 213 652, mobil (+373) 68406998, e-mail: mlu@ijc.md .

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) este o organizație nonguvernamentală (ONG), necomercială, apolitică, constituită în formă organizatorica-juridică de „instituție privată”, care acordă asistență jurnaliștilor și instituțiilor media din Republica Moldova. Detalii despre activitatea CJI – www.media-azi.md, precum și pe pagina CJI pe Facebook.

Consultațiile juridice sunt oferite cu suportul generos din partea poporului american și britanic prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Uk aid. Conținutul consultațiilor ține de responsabilitatea Centrului pentru Jurnalism Independent și nu reflectă în mod necesar viziunea UK aid, USAID sau a Guvernului Statelor Unite.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Atelier de creare a celor mai originale cadouri din ceramică
Next Vino la gala de premiere a celor mai activi voluntari
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *