Participă la un atelier privind colaborarea femeilor în afaceri


femei in afaceri odimm pnfm

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), în parteneriat cu Platforma Națională a Femeilor din Moldova (PNFM) organizează Atelierul de lucru cu genericul „Avantajele Asocierii Femeilor în Afaceri”.

Evenimentul va avea loc la data de 7 decembrie 2019, începând cu ora 10:00, în incinta Hotelului Courtyard, Marriott (str. Arborilor 21/A).

Obiectivul principal al reuniunii este de a construi legături de afaceri dintre femei prin aplicarea unui exercițiu practic pentru a găsi și înțelege beneficiile asocierii și modalitățile de eficientizare a resurselor. Totodată, exercițiul va reliefa importanța comunicării și crearea de noi parteneriate în vederea favorizării concurenței loiale și atragerea clientelei fidele.

Persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea la adresa de email: aliona.cravetchi@odimm.md, sau la numărul de telefon 022 21 31 33 până pe data de 6 decembrie 2019. Locurile sunt limitate.

Mai multe detalii afli pa pagina evenimentului.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Vino la gala de premiere a celor mai activi voluntari
Next Înscrie-te la Programul de granturi „Media Freedom Matters”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *