„ECO Moldova” – un proiect aniversar al Agenției de Investiții, care va promova produsele organice autohtone

eco moldova, lansare, Clubul Presei Economice

Agenția de Investiții a lansat a proiectului aniversar  „ECO Moldova”. Inițiativa presupune instalarea unor standuri cu diverse produse ecologice autohtone în cadrul a 32 de misiuni diplomatice ale țării noastre din străinătate, parteneri și organizații internaționale.
„ECO Moldova” are misiunea de a promova imaginea Republicii Moldova drept o piață emergentă cu potențial de a completa oferta „ecologică” globală, de a facilita accesul producătorilor de produse ecologice pe piețele externe, dar și de a atragere a investițiilor în agricultura bio – un segment strategic de nișă cu valoarea adăugată ridicată și cu  potențial de atragere a investițiilor și de creștere a exporturilor.
Standurile vor conține produse alimentare care utilizează materia primă ecologică sau sunt în conversie (din produse agroalimentare procesate găsim – fructe și legume uscate, ceaiuri, conserve), miere, nuci, uleiuri presate la rece, vinuri, produse cosmetice, etc. – toate selectate riguros, conform unui regulament elaborat de către Agenția de
Investiții în colaborare cu membrii unui grup de lucru creat din reprezentanții MAEIE, MEI, asociațiile de profil MOVCA și ONVV.
Responsabilii din cadrul misiunilor diplomatice vor avea sarcina să actualizeze „oferta” ecologică a țării noastre anual. Fiind mobile, aceste standuri vor putea fi expuse drept instrument adiținal de promovare în cadrul diverselor evenimente de afaceri (Forumuri, sesiuni de B2B, mese rotunde, sa) dar și în cadrul expozițiilor și târgurilor  relevante pentru țara noastră, care se vor desfășura peste hotarele țării.
Previous Participă la „Not Afraid Anymore", un nou eveniment marca Grow Me Up
Next Vino la evenimentul de prezentare publică a raportului „Discursul de ură și instigarea la discriminare”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *