Vino la Artcor, la deschiderea programului Ellevator. Women Accelerator


Vino la Artcor, la deschiderea programului Ellevator. Women Accelerator! Prin acest proiect ne propunem să dăm voce afacerilor de femei și să creștem nivelul de încredere în rândul antreprenoarelor din Moldova și Ucraina, temporar stabilite la noi în țară.

Dacă ai o idee de afacere cu potențial de dezvoltare sau deții un startup, te invităm să te înregistrezi în Ellevator. Women Startup Accelerator pe următorul link: https://forms.gle/HDSMbpqrdnq7Baf27

De ce să te înscrii?

  • ca să înveți să treci, cu afacerea ta, prin situații de criză
  • să-ți dezvolți noi competențe și să-ți îmbunătățești capacitățile de administrare și promovare a afacerii tale
  • să contribui, prin activitatea ta, la o transformare economică și socială în business în general.

Cine se poate înregistra în program? Afacerea ta poate fi din orice domeniu: de la IT – la beauty, fashion sau alimentație. Cerința de bază este ca business-ul tău să aibă potențial de creștere. Deci dacă ai o idee de afacere sau serviciu/produs clar definit sau reprezinți un startup care are cel puțin o femeie în echipă, ești binevenit/ă în program!

Femeile din Ucraina, temporar stabilite în Moldova, de asemenea se pot înscrie pentru participare. Acest proiect este implementat de NIKA Generation și Yep!Moldova, cu susținerea UN Women, și finanțat de Fondul Femeilor pentru pace și asistență umanitară.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă în Acceleratorul Start-up Lab și beneficiază de un program unic de level-up al afacerii și suport finaciar de 1500 euro
Next Vino la Mediacor să stai #DeVorbă cu Dina Zaiaț, producătoare, regizoare, jurnalistă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − six =