Participă în Acceleratorul Start-up Lab și beneficiază de un program unic de level-up al afacerii și suport finaciar de 1500 euro


Hubul antreprenorial Youth4Entrepreneurship invită tinerii antreprenori din regiune la Acceleratorul Start-up Lab, un program online complex care va oferi consultanță și instrumente relevante pentru testarea și remodelarea afacerilor, și va conține componenta educațională, mentorat inovativ și instrumente de testare a afacerilor. Acceleratorul Start-up Lab va transpune în produse/afaceri reale cele mai bune și inovative idei de afacere ale tinerilor antreprenori.

Programul va include module și instrumente digitale de dezvoltare a businessurilor privind strategia de afaceri, optimizarea serviciilor oferite, capitalul și sinergiile în afaceri, business burn-out și creșterea competitivității în regiune. Totodată, Acceleratorul Start-up Lab va juca rolul unui punct focal pentru transfer de inovație, idei, resurse financiare și consolidare a spiritului antreprenorial pentru tinerii din regiune. Tinerii antreprenori selectați vor avea posibilitatea să interacționeze cu mentori din industrii diferite, inclusiv IT, investitori de tip angel, reprezentanți ai fondurilor de investiții.

Vestea bună este că Acceleratorul Start-up Lab soluționează o problemă majoră cu care se confruntă tinerii antreprenori – accesul limitat la expertiză și finanțare. La finalul programului, cele mai bune 14 idei de afacere (va fi aplicat principiul regional de selectare a proiectelor, astfel încât să beneficieze 13 raioane din Regiunea de Centru a țării și o afacere din Chișinău) vor fi selectate pentru a primi un suport financiar.

Înregistrează-te acum: https://forms.gle/qs31fqPbPYVsrnb28

Deadline aplicări: 27 martie, ora 12:00

Acceleratorul Start-up Lab este realizat de hubul antreprenorial Youth4Entrepreneurship, implementat de către Fundația Youth Development for Innovation, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă în Republica Moldova”, în parteneriat cu EBA Moldova, Centrul Contact, Digital Park și StarNet.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la „Hackum ori niciodată” - hackathon la Europa Liberă
Next Vino la Artcor, la deschiderea programului Ellevator. Women Accelerator
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × five =