Înregistrează-ți școala în concurs și contribuie la incluziunea digitală a acesteia

centrul de informatii universitare, incluziunea digitala rurala, fundatia orange

Centrul de Informații Universitare anunță cea de-a V-a ediție a proiectului Incluziunea digitală rurală, organizat cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova și susținut de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al RM.

Scopul proiectului este de a contribui la incluziunea digitală a școlilor din zonele rurale prin dotarea acestora cu echipamentul necesar pentru desfășurarea unui proces de studii mai calitativ. În cadrul proiectului, în bază de concurs, vor fi donate 20 seturi de echipament performant, ce includ un proiector, un ecran și un laptop. Fundația Orange Moldova în calitate de partener al proiectului își propune să asigure cu echipament școlile din zonele rurale, cu scopul de a diminua excluziunea socială a copiilor din aceste zone.

În cadrul proiectului pot să participe doar gimnaziile şi liceele plasate în localitățile rurale (inclusiv suburbiile mun. Chișinău) şi care numără cel puţin 250 de elevi.

Dosarul de participare va include următoarele acte (completate în limbile română sau rusă):

  • formular de aplicare completat (formatul formularului nu se modifică);
  • un document ce confirmă numărul de elevi în instituție;
  • o notă informativă despre dotarea instituției cu echipament IT (anume computere, laptopuri, proiectoare și imprimante);
  • o scrisoare de motivare, din partea directorului instituţiei, care să explice necesitatea unui astfel de echipament, precum şi să specifice în ce activităţi şcolare acesta va fi folosit. Scrisoarea va fi semnată şi ştampilată de către directorul instituţiei şi va conţine minimum 500 cuvinte;
  • o listă de activităţi academice şi extracurriculare organizate pe parcursul anului de studii 2017- 2018 și primului semestru al anului academic curent, în formă de tabel, cu următoarele informaţii: data activității, denumirea activităţii, scurtă descriere. Nu sunt eligibile gimnaziile şi liceele plasate în centrele raionale, oraşe, municipii, cât şi în or. Chişinău!

Termenul limită de depunere a dosarelor – 4 martie 2019.

Dosarele de aplicare pentru concurs se vor depune personal sau pot fi transmise prin poştă (prin scrisoare recomandată „Poșta Moldovei”) la adresa: Centrul de Informaţii Universitare, str. A. Puşkin 16, mun. Chişinău, MD 2012, cu mențiunea „Incluziunea digitală rurală”. Dosarele expediate în format electronic (poștă electronică) nu vor fi acceptate.

Formularele de înscriere și informaţii suplimentare pot fi solicitate la sediul Centrului de Informaţii Universitare sau pe http://www.eac.md/ro/. Contacte recepție: (022) 221167, (022) 221172, 068220072, email: eac@eac.md. Coordonator proiect – Viorica Volovei , tel: 060120078, email: v.volovei@eac.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//Hospices of Hope Moldova este în căutarea unui Asistent/ă Executiv/ă
Next JOB//CIOfilm caută director de imagine
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *