VeloTur Chișinău: Descoperă orașul alături de Dumitru Crudu și Ronin Terente


VeloTur Chișinău ronin terente

Un nou eveniment marca VeloTur Chișinău, te invită să descoperi capitala într-un mod inedit! Itinerar: Chișinău – lacul Ghidighici via satul Ghidighici.

Ai ocazia de a merge pe biciclete printr-un altfel de Chișinău. Un Chișinău liniștit. Vei descoperi scurtături și vei face popasuri în locuri frumoase. În timpul acestor popasuri vei asculta poezii.

Invitatul special este Ronin TERENTE – poet, actor, muzician și blogger. O voce puternică în underground-ul românesc din Republica Moldova. Originar din Ghidighici, municipiul Chișinău, are publicate trei cărți: Drumul spre Tibet, #epistolecătrenimeni și Șterge conversația.

Vă reamintim că în ziua de 17 iulie 2020, ziua în care Chișinăul împlinea 584 de ani de la prima atestare documentară, Secția „Memoria Chișinăului” din cadrul Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” a inițiat proiectul VELOTUR Chișinău. Ghidul tururilor pe bicicletă este Dumitru CRUDU.

Dumitru Crudu este scriitor și publicist român din Republica Moldova. Născut în satul Flutura, din raionul Ungheni, își face studiile la Chișinău, Tbilisi, Brașov, Sibiu. Debutează simultan cu volumele de poezie: „Falsul Dimitrie” și „Arhipelag” în 1994, şi „E închis, vă rugăm, nu insistaţi”, Ed. Pontica. Este unul dintre autorii care a inițiat curentul Fracturist.

„VeloTur Chișinău. Poezie pe 2 roți” cu Ronin Terente, se va desfășura în data de 1 august 2020, ora 10:00 – 13:00. Detalii suplimentare, aici.

Evenimentul va avea loc pe biciclete, cu respectarea distanței dintre participanți. Pentru confirmarea participării, vă rugăm să completați formularul de înregistrare. Numărul maxim de participanți: 10.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Job // Asociația MOVCA angajează manager de proiecte
Next Concurs național: „Investigațiile jurnalistice 2020”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *