Trupa AKORD va da un spectacol OPUS

Concert, AKORD,

Băieții din AKORD vor susține un spectacol aniversar pe data de  9 februarie 2019, la Palatul Național din Chișinău.

Artiştii vor fi acompaniați de o orchestră mixtă, iar desfășurătorul spectacolului este, la moment, o curiozitate ce urmează a fi descoperită pe 9 februarie.

Daniela Burlaca va semna regia, iar Sens Music va fi organizator și furnizor exclusiv de echipamente scenice performante. Spectacolul OPUS va finaliza cu lansarea unui Nou Album Akord, care va include cele mai noi creații marca Akord, dar și unele piese deja celebre, reorchestrate.

A venit momentul să prezentăm publicului spectator și viziunile artistice, de compoziție muzicală, ce nu le-am arătat până acum, iar acest spectacol, cu acest generic interesant – OPUS, este un prilej deosebit pentru noi, ca s-o facem, atât în calitate de interpreți cât și în postura de compozitori” a declarat Igor Stribitchi.

„Suntem foarte recunoscători publicului nostru fidel, care deja al 12-lea an este cu noi. Știm că vor veni la acest spectacol atât acei fani, care la începutul carierei noastre erau liceeni, cât și părinții lor, care ne-au îndrăgit pentru melodicitatea pieselor și mesajul textual de calitate,, a menționat Igor Sîrbu.

Vlad Costandoi, producătorul general al evenimentului și fondator Sens Music, a remarcat că ,,este la prima colaborare cu trupa Akord și este încrezut că poate continua prin diverse proiecte, inclusiv și prin România,,
Trupa Akord a debutat în formatul de boys band, la finele anului 2006, la Palatul Național, fiind o trupă axată pe melodii pop, ulterior după succesul piesei ,,Mă doare,, trupa a urmat un rebranding de imagine și de repertoriu, abordând și balade pop rock.

Primul Concert Solo Akord – „Cerul care ne-a unit” a fost organizat pe 4 decembrie 2008, de Compania Fabrica de Hituri, manageriată de producătorul Iurie Badicu.

Akord este câștigătoarea mai multor trofee și premii naționale și internaționale, are în palmares colaborări cu personalități muzicale marcante, fiind mai mult ani consecutiv, cea mai difuzată trupă la radio și tv, cu cel mai vast repertoriu de piese proprii. În 2011, membrii trupei, Igor Sîrbu și Igor Stribitchi, li s-a conferit titlul de Artist Emerit al Republicii Moldova.

 

Previous A fost lansată aplicația mobilă care îți permite să găsești un loc de muncă și să urmezi o carieră satisfăcătoare
Next Vino la evenimentul organizat în cadrul Campaniei „16 zile de acţiuni împotriva violenţei în bază de gen”
Laura Catărău
About the author

Laura Catărău

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *