Traininguri și instruiri pentru angajații instituțiilor de stat și ONG-uri


În anul 2022, America House Chișinău, centrul cultural al Ambasadei SUA în Republica Moldova, va organiza o serie de traininguri și instruiri pentru angajații instituțiilor de stat și ONG-uri, cu speakeri locali, absolvenți ai programelor de schimb finanțate de Departamentul de Stat al SUA și experți americani.

Programele vor include sesiuni de instruire, lucru independent și activități practice. Fiecare program va aborda diferite subiecte, printre care:

Democrația și buna guvernare, Supremația legii, Dezvoltarea competențelor de ascultare, scriere, citire și vorbire în limba engleză, Angajarea în câmpul muncii, Clima și mediul înconjurător, Abilitarea femeilor, Abilitarea tinerilor, Antreprenoriat, Antreprenoriat social, Studii în SUA și participarea la programe de schimb, Educația pentru media, Creștere economică, Lupta cu dezinformarea, Managementul echipei, Motivarea angajaților din domeniul public, Managementul proiectelor, Aplicarea pentru obținerea granturilor de finanțare a afacerilor, Turism și călătorii.

Este important de menționat că toți participanții pot propune teme adiționale la lista prezentată precum și pot propune experți locali în calitate de moderatori ai sesiunilor de instruire.

Sesiunile de instruire se vor desfășura atât în format online, cât și la sediul America House Chișinău situat pe str. Bănulescu Bodoni 27.

Pentru a beneficia de aceste programe, vă rugăm să completați acest chestionar: AICI.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate pentru tinerii din Chișinău: Devino voluntar „Cariera Mea”
Next Întâlnire gratuită în cadrul „Clubului pentru adolescenți”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =