Ce spune despre tine culoarea pe care o porți


Culoarea care domină în garderoba dumneavoastră, culoarea care prima vă atrage atenția atunci când mergeți la cumpărături este culoarea care vă face să vă simțiți fericiți si cre vă reprezintă personalitatea. Culoarea personalității dumneavoastră vă influențează inconștient, dar activ emoțiile, acțiunile, și reacțiile față de oameni.

Majoritatea vor spune că culoarea preferată este negru, în timp ce alții preferă culori mai aprinse cum ar fi roșu, galben și verde.

Vezi ce înseamnă culoarea pe care preferi să o porți.

Roșu

Roșu este culoarea energiei, pasiunii, romantismului, dar și culoarea care inspiră putere. Îți  place să fii senzuală și îndrăzneață, adori să atragi atenția și să fii în poziția dominantă.

Negru

Culoarea preferată de majoritatea tinerilor, te caracterizează ca o persoană sofisticată, încrezătoare. Ești o persoană misterioasă și protectoare, dar cauți mereu puterea sau îți place să te arăți puternică.

Roz

Asociat în mod obișnuit cu feminitatea, rozul este culoarea iubirii necondiționate și a compasiunii. Te scoate în evidență ca o persoană ce nutrește comasiune și plină de afecțiune. Dar atunci când un bărbat poartă culoarea roz, înseamnă că este masculin și încrezător în sine.

Galben

Culorea soarelui, un semn al fericii, optimismului și inteligenței. Dacă această culoare domină în garderoba ta înseamnă că ești o persoană plină de enrgie, pozitivă, plină de viață și voie bună.

Albastru

Această culoare transmite încredere, loialitate, inteligență și dorința de pace. Hainele de această culoare te fac să te simți calm și în control asupra oricărei situații. Te reprezintă ca o persoană creativă, care trăește după propriile reguli și principii.

Portocaliu

Această culoare este culoarea energiei, ambiției și a căldurii. Dacă îți place să porți această culoare înseamnă că ești o persoană pozitivă, interesantă și plină de energie, sufeltul oricărei petreceri.

Verde

Te prezintă ca o persoană carismatică și plină de compasiune față de cei din jur. Este culoarea vindecării, generozității și a trezirei spiritului.

Alb

Dacă în garderoba ta, această culoare ocupă un loc important, atunci ești o persoană plină de inocență și optimism. Albul este culoarea purității, simplității, curajului și a noilor începuturi.

Maro

Dacă te atrag hainele maronii, înseamnă că ești o persoană de încredere, inteligentă și stabilă, care nu se grăbește în luarea deciziilor, mai întâi calculând totul și acționând cu delicatețe.

Gri

Culoare de tranziție care spune că ești o persoană lipsită de emoții nefondate. Îți place să-ți acorzi timp și spațiu, dar prea multe haine gri te vor face să pari empatică, deprimată și indiferentă.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Autoare: Burlea Aliona

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Târg de oportunități pentru programele de schimb
Next „Cât trăim pe-acest pământ!” jubileul de 40 de ani ai Liceului Teoretic „Ștefan Holban”
Dumitrița Albu
About the author

Dumitrița Albu

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − three =