Movie Night la America House – nu rata șansa de a te înscrie la acest eveniment!


Dragă iubitor de filme, acest eveniment este pentru tine! Pentru a da start Luna Black History, America House te invită la ecranizarea filmului BLACKKKLANSMAN, bazaat pe fapte reale!

BLACKKKLANSMAN:

Spike Lee vine cu această poveste incredibilă a unui erou american. E începutul anilor 1970, iar Ron Stallworth, jucat de John David washington este primul detectiv afro-american care să lucreze in Departamentul de Poliție din Colorado. Determinat să se evidențieze prin mulțime, acesta își ia responsabilitatea de a-l vâna și aresta pe Ku Kux Klan. Tânărul detectiv face echipă cu Flip Zimmerman, jucat de Adam Driver, într-o investigație de neuitat.

DESPRE AMERICA HOUSE:

America House este locul în care vizitatorii pot participa la diverse evenimente și activități culturale, educaționale și de dezvoltare profesională interactive pentru a afla informații utile despre istoria, cultura și valorile Statelor Unite ale Americii. Colțișorul EducationUSA oferă detalii despre oportunitățile de a studia în SUA.

  • Organizează evenimente și activități zilnice în cadrul cărora vizitatorii lor își vor putea dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză.
  • La America House se discută teme curente, se dezvoltă gândirea critică, se organizează întâlniri cu personalități notorii de valoare în cadrul programelor Conversation Club, Meet an American, Debate Club, Trivia Quiz, Movie Screening.
  • Sunt puse la dispoziție o mulțime de resurse utile în limba engleză: cărți, filme artistice, documentare, jocuri de societate pe care vizitatorii le pot lua cu împrumut acasă.
  • Dispui de tehnică IT de ultima generație, cum ar fi imprimanta 3D și tablete, pe care o puteți folosi la centrul nostru.

Informații adăugătoare:

🎬Acest eveniment va avea loc
📌sâmbătă, 1 februarie
📌de la 14:00-17:30
🎬Limita de vârstă: 14 ani
🎬Durata filmului: 2 ore 15 min
🎬Acest eveniment este graturit, însă numărul de participanți este de 40 de persoane
🎬Tot ce trebuie să faci pentru aparticipa la acest eveniment este să completezi acest formular.

Alte oportunităţi şi evenimente găsiţi doar pe youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Contabil sau Asistent Contabil în ONG
Next Super oportunitate pentru tinerii din Ialoveni la atelierul "Scrierea Proiectelor"!
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + 6 =