Top 5 filme de Crăciun pentru sărbători de neuitat


Se apropie sezonul sărbătorilor! Începând cu ajunul Crăciunului, 24 decembrie, se dau start petrecerilor, meselor de sărbătoare și cadourilor. Dar să nu uităm de karaoke, filme de Crăciun și “movie nights”.

În lumea cinematografiei, există filme horror. Sunt și cele de tip comedie. Sunt filme cu elfi, zâne și Moși Crăciuni, iar lista nu se mai termină. Indiferent de preferințe, Hollywood le are pe toate. Însă dacă nu ai nici cea mai vagă idee despre ce filme plănuiești să privești pe parcursul perioadei sărbătorilor de iarnă, citește în continuare, deoarece ești pe pasul de a afla câteva filme fantastice cu tematica sărbătorilor de iarnă! 

Această operă de artă a lui Tim Burton este cu adevărat uimitoare; într-o manieră puțin ciudată, dar păstrând spiritul căutat de toți. Desigur, atâta timp cât bradul de Crăciun și cadourile sunt prezente, suntem cu toții împăcați și cu un schelet Moș Crăciun. 

Te-ai întrebat vreodată cum a început toată legenda lui Moș Crăciun? Ei bine, ceea ce regizorul Sergio Pablos vrea să-ți prezinte în Klaus, este o poveste frumoasă despre prietenie, dragoste, aventură și miracol. Este cel mai bine privit în seara dinaintea Crăciunului, pentru efectul garantat de ‘warm and cosy’.

Când Nick, (Moș Crăciunul în devenire) dă greș în sarcinile lui, Noelle – sora lui – vine cu o propunere. Ce-ar fi să-și ia o vacantă? Aparent, ceea ce Nick a planuit de fapt nu îmbunătațește situația. Urmărește aventura lui Noelle cuibarindu-te sub o plapumă groasă – frigurile Laponiei ar putea să te ia cu asalt!

Acest film prezinta povestea lui Billy, care primeste de Crăciun un mogwai de la tatăl sau, care îi lăsa și niște instrucțiuni bizare. Acest film este unul de tip comedie și cu un strop de horror, însă este perfect pentru a fi privit pe timp de Anul Nou, sau pur și simplu într-o seară de iarnă înfrigurată.

Cum am putea uita de Grinch – unul dintre cele mai bune filme de Crăciun, sau poate chiar cel mai bun; cel pe care cu siguranță l-am urmărit la micile ecrane de mai mult de 10 ori? Dacă încă nu ai vizionat acest film, pregătește-ți repede un bol cu pop-corn și câteva dulciuri, pentru că nu-ți vei putea dezlipi ochii de pe uimitorul și magnificul Grinch, jucat cu măiestrie de Jim Carrey.

Nu neglija însă nici adevăratul spirit al Crăciunului și sarbătorilor de iarnă. Petrece împreună cu familia și prețuieste clipele petrecute cu cei dragi. Oferă cadouri sau vorbe frumoase și fii mai bun cu cei din jur.

Sărbători fericite!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Stagiu de practică la Ambasada SUA la Chișinău
Next Post vacant: Eşti în căutarea unui job? LA STRADA angajează
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − four =