De ce este Librarius o companie deosebită?


Un deceniu de activitate: 10 ani despre cărți, pentru clientela din Republica Moldova. Multă muncă depusă, multă inspirație, multă grijă față de fiecare client și lucrător; au adus Librarius la o treaptă atât de înaltă, în ultimii 10 ani. Cu toate că este unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de librării din țară și se mândrește cu o mulțime de succese; există lucruri mai puțin știute, cum ar fi:

40 librării

Într-adevăr, Librarius este un nume sonor, aflându-se câte magazin la fiecare colț de stradă; însă probabil subestimăm valoarea acestuia. Pe lângă faptul că s-au deschis librării nu doar în capitală, dar și în toate regiunile țării, acestea au ajuns la numărul impunător de 40 și totul pentru a fi mai aproape de cititori și a le oferi cele mai interesante cărți și jocuri de societate!

Premii

Succesul vine atunci când există corectitudine și colaborare, iar Librarius demonstrează această teorie prin numeroasele premii câștigate. Echipa a obținut Diploma de onoare al concursului „Marca comercială a anului 2016” la categoria „Servicii financiare, editoriale, de consum și vânzări cu amănuntul” nominalizată ca fiind Favorita anului”, iar în anul 2018 – o nouă nominalizare Aprecierea Consumatorilor”. O companie muncitoare este răsplătită și aceste premii numai rămân să confirme calitatea produselor și încrederea acordată de către cititori!

Cafenea

Librarius nu s-a limitat la rețeaua de magazine; dar a și deschis prima librărie de tip cafenea din țară! Are un iz cald, care poate veni de la cafeaua savurată; alături de o carte deosebită sau de la aspectul clădirii arhitecturale cu 2 nivele, de pe strada Mitropolit Varlaam 75. Un loc perfect pentru întâlniri cu prietenii sau familia. Librarius Café creează o atmosferă atât de plăcută, încât cititorii pierd noțiunea timpului.

Fiind în topul preferințelor clienților, după 10 ani de activitate, multe surprize și oferte tentante, compania promovează curajul de a evolua și depune o muncă asiduă pentru succes! La mulți ani, Librarius!

Nu uita să ne urmărești pe paginile noastre de Instagram, Facebook și Telegram!

Reporter Youth.md: Oana Guțan

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la o sesiune de instruire de dezvoltare personală și află cum să crești încrederea în sine
Next Quiz online pentru tineri „PuterEa Femeilor”
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + 14 =