Vrei să deguşti din cele mai valoroase soiuri de struguri? Vino la cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Naţional al Strugurelului

Festivalul Naţional a Strugurelului, divertisment, producători

Duminică, 26 august, în Cimişlia va avea loc cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Naţional al Strugurelului. Festivalul este cel mai de amploare eveniment din Republica Moldova dedicat producătorilor strugurilor pentru masă.

Evenimentul este organizat de Consiliul raional Cimișlia în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor Strugurilor din Moldova.

Festivalul a devenit o frumoasă tradiție și este locul unde se reunesc producătorii de struguri, exportatorii, savanții din domeniu, dar și producătorii de ambalaje și material săditor viticol, în scopul inițierii și stabilirii unor relații de parteneriat, consolidării eforturilor în vederea extinderii afacerilor și identificarea noilor pieți de desfacere.

Festivalul vine să confirme realizarea unor progrese semnificative în cultivarea strugurilor pentru masă, care reprezintă cel mai plenar Republica Moldova.

Producătorii de struguri pentru masă din Moldova vor fi prezenți la Festival cu cele mai valoroase soiuri de struguri, produși pe podgoriile însorite ale plaiului moldav, care au calități dietetice și gustative deosebite. În cadrul evenimentului vor fi organizate expoziții și degustări a strugurilor, dar și un vast program artistic.

Evenimentul se va începe la orele 10:00 şi va dura până la 15:00.

Intrare liberă.

 

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Află mai multe metode de instruire a generaţiei din ziua de azi în cadrul proiectului "English language learning and excellence"
Next Află secretele dulciurilor fără zahăr în cadrul unui Picnic Vegan organizat de Vegan Magazine Moldova