Tinerii cu vârsta între 15 și 25 de ani sunt invitați să participe la Tabăra de Vară EH!Moldova


Tabăra de Vară EH!Moldova este un proiect care are drept scop oferirea unui spațiu de creștere și dezvoltare pentru tinerii cu spirit vizionar și sprijinirea lor în manifestarea propriei individualități prin crearea inițiativelor pentru Republica Moldova.

Ca rezultat se așteaptă ca fiecare participant să ajungă la implementarea propriei inițiative pe parcursul unui an după finalizarea taberei. Inițiativa va fi discutată și dezvoltată în cadrul proiectului, iar accentul va fi creativitatea, individualitatea și progresul.

Tabăra de Vară EH!Moldova se va desfășura în perioada 11-17 august 2023 în satul Malcoci, raionul Ialoveni. Arta, gimnastica, discuțiile profunde, jocurile de societate, dar și serile în jurul focului nu vor lipsi din activități.

La tabără pot participa tinerii cu vârsta cuprinsă între 15-25 ani și se percepe o taxă de participare de 1000 de lei. Aceasta va acoperi cazarea, alimentația, materialele și transportul Chișinău – locație – Chișinău.

Pentru a participa, completează ACEST FORMULAR de înscriere până pe 25 iulie, ora 23:59. Pentru mai multe detalii, găsești aici GHIDUL PARTICIPANTULUI.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fii martorul unei experiențe unice într-un univers al simfoniei Laserelor
Next English Conversation Club
EH! Moldova
About the author

EH! Moldova

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 7 =