Program de granturi pentru Organizațiile de Tineret


Faci parte dintr-o organizație de tineret, dorești să consolidezi capacitățile de Advocacy, pui în plan dezvoltarea undei strategii de Advocacy, știi a elabora și gestiona instrumentele de Advocacy și poți lansa o campanie pe acest subiect, atunci poți beneficia de programul de mini-granturi.

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) invită Organizațiile de tineret să aplice la programul de mini-granturi în cadrul proiectului “Capacitarea organizațiilor locale de tineret din Moldova” implementat cu DUF și cu suportul financiar la NDF.

Programul de mini-granturi are ca scop susținerea organizațiilor de tineret, în special organizațiile ce activează doar la nivel local, pentru a dobândi granturi pentru realizarea obiectivelor și scopurilor instituționale.

CNTM încurajează participarea tuturor asociațiilor obștești de tineret, inclusiv a organizațiilor de tineret din Găgăuzia și Transnistria înregistrate conform legislației din RM.

Vezi aici toate detaliile aici.

Atenție: Termenul-limită de înscriere este 20 februarie 2023, ora 23:59.

Proiectul ,,Capacitarea organizațiilor locale de tineret din Moldova” este implementat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Danemarca cu suportul financiar al New Democracy Fund.

Youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous CRJM angajează un Specialist/Specialistă în Comunicare
Next Participă la un atelier de jurnalism cultural cu Teodor Ajder
CNTMoldova
About the author

CNTMoldova

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =