Tinerii activi se pot înscrie la Academia de Liderism și Diversitate IPIS


Academia de Liderism și diversitate IPIS

Institutul pentru Inițiative Strategice (IPIS) invită tinerii activi din toată țara să se înscrie la Academia de Liderism și Diversitate IPIS, ediția III-a, organizată cu suportul Fundației Konrad Adenauer.

Academia de Liderism și Diversitate este o oportunitate excelentă pentru studenții activi, de a-și crea o rețea vastă de contacte din societatea civilă, mediul politic și asociativ, care pe viitor îi va ajuta în devenirea lor profesională.

Pe parcursul a 2 luni, participanții Academiei vor avea parte de discuții cu profesioniști din diverse domenii de interes public, instruiri cu traineri experimentați, dezbateri, simulări și jocuri de rol în rezolvarea conflictelor, public speaking, precum discuții despre democrația în era digitală.

Academia se va desfășura în perioada mai-iunie 2021, o dată pe săptămână (după caz, în weekend-uri), în format online. Fiecare sesiune va dura în jur de două ore astrologice. Dacă situația epidemiologică va permite, vor fi orgaizate și sesiuni cu prezență fizică, cu respectarea tuturor normelor sanitare.

La sfârșitul proiectului toți participanții vor primi câte o diplomă care atestă participarea, iar cei mai activi vor fi invitați să facă stagiu și / sau să lucreze în alte proiecte desfășurate de IPIS.

Pentru a participa, trebuie să îndepliniți următoarele cerințe:

– 18-30 ani;

– studenți sau masteranzi;

– să fiți interesați de procesele politice și sociale din țară și din regiune;

– să fiți activi și deschiși spre a învăța lucruri noi;

– să puteți participa la toate activitățile proiectului.

Cum să aplici?

Pentru a te putea înscrie la Academia de Liderism și Diversitate IPIS, te rugăm să trimiți o scrisoare în care să descrii motivația pentru acest proiect (max. 300 cuvinte) și CV-ul actualizat, la următoarea adresă: victoria.olari@ipis.md, cu indicarea subiectului: Academia de Liderism IPIS.

Termenul limită pentru depunerea dosarului este 13 aprilie 2021.

Descoperă mai multe oportunități de voluntariat și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ai între 14 și 18 ani? Înscrie-te la Tabăra de Vară a Școlii Europene în Georgia
Next Curs online la ȘSAJ despre jurnalismul pe teme de mediu
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 7 =