Înscrie-te la grupul de lucru și contribuie la obținerea titlului de Chișinău – Capitală Europeană a Tineretului


Centrul Municipal de Tineret Chișinău a fost nominalizată drept instituție responsabilă de procesul de pregătire a dosarului privind obținerea titlului de Chișinău – Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2024. 

În acest context, invităm organizațiile neguvernamentale de tineret din mun. Chișinău interesate pentru a pune umărul în depunerea candidaturii orașului Chișinău la titlul mult râvnit de tineri. 

Capitala Europeană a Tineretului este titlul acordat unui oraș european pentru o perioadă de un an, în timpul căruia i se dă șansa să manifeste, prin intermediul unui program cu multe fațete, viața și dezvoltarea culturală, socială, politică și economică a tineretului. Această iniţiativă încurajează implementarea ideilor noi şi a proiectelor inovatoare, în ceea ce priveşte participarea activă a tinerilor în societate şi încearcă să prezinte un model pentru dezvoltarea în continuare a politicilor pentru tineret în alte municipii europene.

Dacă vrei să faci parte din grupul de lucru și să contribui la obținerea acestui titlu, atunci accesează linkul și implică-te: https://forms.gle/Rkwnp6ew7bZ8BrKT7

Termen limită: 22 octombrie 2020

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous EDU-ART 2020 // Tururi de gunoi și misiuni de salvare a mâncării
Next Webinar pentru tineri: Cum găsești o idee de startup?
Centrul Municipal de Tineret Chisinau
About the author

Centrul Municipal de Tineret Chisinau

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 3 =