Târg online de oportunități pentru tinerii în căutarea unui job sau voluntariat


oportunități pentru tineri

Ești în căutarea unui post de muncă sau a unei experiențe de voluntariat? Vrei să știi ce oportunități oferă companiile din Republica Moldova pentru tineri profesioniști?

Rețeaua Studenților Erasmus în Moldova organizează un târg online de oportunități de implicare și angajare special pentru tine. În cadrul acestui eveniment online vei putea urmări prezentările a mai multor proiecte care vor veni cu oportunități potrivite pentru tineri.

Evenimentul va fi difuzat live pe pagina de facebook, Erasmus Student Network Chișinău, pe 12 decembrie, la ora 16:00. Urmărește evenimentul pentru a afla ce companii vor fi prezente la târgul online de oportunități.

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului „Azi student, mâine absolvent”. Proiectul „Azi student, mâine absolvent” este implementat în cadrul Programului municipal de granturi mici pentru organizații de tineret și grupuri de inițiativă 2020 organizat de către Direcția generală educație, tineret și sport în parteneriat cu Centrul Municipal de Tineret Chișinău și cu susținerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Descoperă mai multe oportunități și activități pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Workshop informativ la Artcor despre procesul de filmare modern
Next Urmărește online: Micul Prinț - spectacol pentru oameni mari
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − three =