Rețeaua Națională a Consiliilor Locale de Tineret din Moldova recrutează!

Voluntariat, Consiliul Local de Tineret din Moldova,

RNCLTM este o organizație a tinerilor la nivel raional/municipal în raport cu Autroritațile Publice Centrale.

Se spune că voluntariatul te face om, dar ce se află în adâncul acestor cuvinte?Viața e prea scurtă pentru a fi altfel decât fericit. Analizând, putem zice ca majoritatea timpului să  îl petrecem activând pe rețele de socializare. Ce ar fi să încerci să devii om?

Cine poate face voluntariat?

Fiecare persoană interesată de dezvoltarea personală şi de îmbunătățirea comunitații poate deveni voluntar în cadrul organizației în una din sferele de activitate:

  •  Comunicare si dezvoltare personală, aici voluntarii muncesc pentru organizarea trening-urilor interactive pentru tineri, să descopere moduri în care şi-ar putea exprima fiecare opinia, pentru a învăța o oratorică bună şi a învăța mai multe lucruri despre comunitate.
  • Capacitate de relaționare. În cadrul echipei sunt implicați voluntari activi, cu voința, răbdare şi cu capacitatea de a-şi menține relații bune cu tinerii.
  • Stastistică şi Guvernare. Echipa este în căutare de voluntari interesați de activitatea organizației şi care au capacitatea de a lua decizii bune.

     De ce ai dori să faci parte din echipa de voluntari RNCLTM?

  • Pentru că vei putea participa la cursuri pentru formarea propiei personalități, precum: voluntariat, implicare în deciziile locale, implicarea în decizii critice, moduri de învățare (acumulări, competențe, atitudini).
  • Vei face parte dintr-o echipă de tineri prietenoşi şi implicați.
  •  Vei primi carnet de voluntar pe baza implicării tale.
  •  Vei primi sprijinul şi prietenia în cadrul dezvoltării pe plan profesional şi personal.
  • Pentru că vei activa împreună cu echipa noastră, ateliere pentru tineri din 28 de Consilii Locale din Moldova.

O zi, o oră, un minut…Nu se mai întorc niciodată. Nu ar trebui să irosim timpul fără ca să înțelegem viața. Fă şi tu parte din echipa RNCLTM.

Cum poți participa?

Completează formularul de aplicare până la data de 04 februarie 2019, şi vei fi invitat la un interviu. Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de Facebook.

Previous Vrei să participi la un curs de dezvoltare personală? Înscrie-te și vei beneficia de instruiri despre vorbirea în public
Next JOB//Misiunea Socială „DIACONIA” anunță concurs pentru ocuparea funcției de consilier juridic
Laura Catărău
About the author

Laura Catărău

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *