Storytelling with Lilia Kim: Human brain & the narratives


„A fost odată…” pare că e acel abracadabra care ne atrage ca un magnet și ne ține prinși cu ochiul, urechea și sufletul de povestitor până la „…și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”.

Ce e storytellingul: artă sau tehnică? Metodă sau proces? Ce definește un story și care sunt componentele unei povești de succes? Erou, conflict, deznodământ. Ar mai fi și alte secrete? Ne-am propus să aflăm răspunsurile din primă sursă – de la o expertă în storytelling direct din Los Angeles, SUA, bine cunoscută și așteptată de publicul din Moldova și Europa de Est.

Între 28 februarie și 3 martie, zilnic, începând cu ora 14:00 și până la 17:30, la Mediacor, te invităm să discutăm despre Storytelling cu Lilia Kim – scriitoare, producătoare și profesoară de storytelling cu peste 20 ani de experiență în domeniu. Lilia și-a început cariera în scriere ca nuvelistă și directoare de tipar, apoi a devenit scenaristă de showuri TV, inclusiv la Sony Pictures Television International. În 2018, a fondat compania de consultanță Storytellers, care susține specialiști și companii din domeniul marketingului, finanțelor, educației, tehnologiei, gamingului, rețelelor TV, producției de film și alte sfere business – ca să creeze povești care să inspire, să distreze și să educe.

Agenda evenimentelor:
28 februarie: Workshop 1 – Human brain & the Narratives
1 martie: Workshop 2 – Storytelling as art & as craft
2 martie: Workshop 3 – Storytelling as art & as craft
3 martie: Workshop 4 – Strategies of story planning and goal-oriented story writing.

Participarea la eveniment este gratuită, pentru studenți, cu înregistrare prealabilă pe următorul link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSevb2o8D1redE…/viewform

Evenimentul se va desfășura în limba engleză. Creative Speakers Program este dezvoltat de către COR – Creative Industries Association in Moldova, organizat de Mediacor cu susținerea Ambasadei SUA.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Apel de selectare a studenților în cadrul programului Erasmus+ International Credit Mobility
Next Rețeaua EU4Youth Alumni Network
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 3 =