Trei familii din Tohatin au beneficiat de ajutor


Luând în considerare perioada dificilă în care ne aflăm și provocările de care avem parte, o faptă bună este binevenită, îndeosebi pentru familiile care într-adevăr au nevoie.

Astfel, Centrul de Informare și Resurse PRO BONO a inițiat o campanie, prin intermediul căreia, trei familii din comuna Tohatin au beneficiat de lucruri necesare într-o gospodărie: produse alimentare și de igienă.

Pe unsprezece octombrie, tinerii voluntari ai centrului de tineret TohaTEEN Hub au decis să-și orienteze pasiunea și energia către un act de binefacere. Au ajutat două familii cu mulți copii și o bătrânică din comuna Tohatin. Persoanele au primit mai multe produse necesare în fiecare casă. Pachetele au fost pregătite cu mult drag de către voluntari. Menționăm că atât în timpul pregătirii cât și în timpul livrării acestora, au fost respectate toate normele sanitare.

Oamenii au rămas mulțumiți și încântați, la fel și voluntarii au rămas cu inima împăcată și au fost fericiți că au ajutat familiile și le-au adus zâmbete pe față. Această campanie a putut fi realizată datorită susținerii din partea companiei Orbico, care a donat produsele de igienă.

Voluntarii sunt persoane mereu dornice de a experimenta lucruri noi și de a petrece timpul făcând fapte bune pentru a avea o comunitate mai unită și mai fericită. 

„Pentru noi a fost o experiență pe care ne dorim să o repetăm, mai ales știind că facem ceva frumos și din inimă.” zice Vitalina Mădălina Gaidenic

Dacă vrei să faci o donație sau dorești să susții activitatea centrului de tineret TohaTEEN Hub, poți face o donație, accesând acest link.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la Erudit Cafe și ai parte de muzică bună
Next Centrul Municipal de Tineret Chișinău te invită să participi la un sondaj de opinie despre viitorul Chișinăului
TohateenHUB
About the author

TohateenHUB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =