Public Speaking 101 – Secretele din spatele unui discurs de succes


public speaking alexandru ghetan youth.md

Ești genul de adolescent care nu poate ține un discurs în fața unui public, ai emoții și simți că nu ești ascultat; dar totuși dorești să-ți expui ideile și să faci o schimbare în lume? Acest training dat de către Alexandru Ghețan despre public speaking, este perfect pentru tine. 

Abilitatea de a vorbi în public este una dintre cele mai importante calități în sec. al XXI-lea. Calitatea respectivă  îți poate determina succesul în carieră, capacitatea de a dezvolta o afacere sau chiar relațiile cu familia și prieteni. 

Alexandru Ghețan este prezentator la Radio Moldova Tineret din Republica Moldova, predă la Universitatea de stat, Facultatea Istorie și Filosofie și mai face și stand-up.Iar ultima dintre ocupațiile sale l-a dus tocmai în finala concursului de umor de peste Prut -„iUmor”.

Evenimentul „Public Speaking 101 – Secretele din spatele unui discurs de succes”, este de facto un training informativ, moderat de un public speaking trainer, care va împărtăși cu participanții cunoștințele, experiența sa și unele tips and tricks-uri utile!

Evenimentul va ajuta tinerii:

  • să își învingă frica față de public
  • să înțeleagă cum să structureze un discurs corect 
  • trainerul va fi alături de ei pentru activități practice

Evenimentul organizat de Youth.md va avea loc pe data de 22 mai, ora 16.00. Pentru a participa, completează acest formular.

Acesta va avea  o atmosferă degajată, în care participanții vor putea sa se exprime liber și să se dezvolte în același timp.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job pentru tineri // AO „Concordia. Proiecte Sociale” angajează story-teller
Next PRACTIC: Program de orientare în carieră pentru tineri
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × one =