ȘSAJ te invită la un curs gratuit despre Tehnologii de comunicare și metode de manipulare a informației


curs gratuit online comunicare si manipulare șsaj

Școala de Studii Avansate în Jurnalism te invită la un curs gratuit despre Tehnologii de comunicare și metode de manipulare a informației, cu Vitalie Eșanu.

Trăim într-o lume în care se utilizează tot mai mult instrumentele ce stochează, prelucrează, manipulează, transmit sau primesc informații electronice sau digitale.

Acestea sunt pe larg utilizate de jurnaliști, ceea ce le permite să ofere rapid și detaliat informații de ultimă oră. Pot prezenta, însă, pericol pentru societate, dacă sunt folosite de medii pentru a manipula opinia publică.

Ai vrea să afli mai multe la acest subiect? Te invităm să participi la un curs gratuit: Tehnologii de comunicare și metode de manipulare a informației], cu instructorul Vitalie Eșanu, co-fondator al primei televiziuni online Privesc.eu

Acest curs se va desfășura în perioada 22 – 26 februarie. Format online, pe platforma Zoom.

Pot participa studenții, masteranzii, doctoranzii la Jurnalism saualte discipline, jurnaliștii, dar și toți cei interesați de subiect.

Dacă ești interesat, te poți înscrie aici.

Cursul respectiv are loc în cadrul Școlii de Studii Avansate în Jurnalism. Detalii suplimentare găsești și aici: www.scoaladejurnalism.md

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Elevii din clasele gimnaziale se pot înscrie la un concurs internațional de creație literară „Universul Cuvintelor”
Next Ești programator? Code4Moldova te invită la cel de al 3-lea HackDay
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *