Unul din cei mai buni somelieri din lume vine la Chișinău


wine

Ce? Grand Tasting by Andreas Larsson
Când? 14 decembrie, Joi, 16:00
Unde? Radisson Blu Leogrand Hotel

Detalii:
În premieră pentru Republica Moldova – unul dintre cei mai influenți somelieri ai lumii – Andreas Larsson vine la Chișinău pentru o degustare de excepție a peste 20 de vinuri din soiuri autohtone și de cupaj.
Pentru prima dată după lansarea brandului de țară Vinul Moldovei, pasionații de vin, dar și profesioniștii în domeniu, au ocazia unică să participe la o degustare în orb, ghidați de un celebru somelier cu renume mondial.
Originar din Suedia, expertul deține titlul „Cel mai bun somelier din lume” (titlu oferit de ASI – Asociația Internațională a Somelierilor), iar la Chișinău va susține un grand tasting inedit.
Evenimentul prezentat de Andreas Larsson marchează începutul campaniei de iarnă „Vinul Moldovei – Arta Asamblajului”, care va cuprinde mai multe evenimente tematice, fiind desfășurate de Oficiul Național al Viei și Vinului.

Andreas Larsson a fost declarat în mai multe rânduri „Cel mai bun somelier al anului în Suedia”, în anul 2004 a obținut titlul de „Cel mai bun somelier european” (Trophée Ruinart), iar în 2007 a fost desemnat „Cel mai bun somelier din lume” (titlu oferit de ASI – Asociația Internațională a Somelierilor).

Detalii și bilete aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous (foto) Cunoaște-o pe Doina Strulea - tânăra poetă, care a reușit în 2014 să-și lanseze primul său volum de poezii
Next Ești fan Nirvana? Vino la festivalul-tribut ”Kurtodrom 2018” în memoria lui Kurt Cobain
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 1 =